hits

Cinnamon Chili Chocolate

11.11.2012 - 21:33 Ingen kommentarer
For english: scroll down



En favoritt jeg aldri går lei av.
Deilig og varmende på en Novemberkveld som denne.


Denne kakaoen har få karber, så den passer også for dem som spiser LCHF.
Til en stor kopp trenger du:
-200ml H-melk
-200 ml fløte
-200 ml vann
-1stk stor rød chili
-en kanelstang
-3ss mørk kakao
-4ts sukrin/xylitol/annet søtningsmiddel
-Vanlijestang


Slik gjør du:
-ha 200ml kokende vann i en stor kopp sammen med chili, en halv vaniljestang og en kanelstang. La dette stå og trekke i 10minutter.
-bruk halvparten av fløten til å lage pisket krem
-Ta ut vanilje, chili og kanel, og ha vannet over i en liten kaserolle sammen med halvparten av fløten, melk, sukrin og kakaopulver. Bland godt med visp og la småkoke i 1 minutt mens du rører.
Ferdig!
Server med pisket krem.
Nå skal jeg nyte resten av kvelden på sofaen med denne herligheten.
Ha en fin kveld!

A personal favorite i never get tired of. Such a perfect drink on a November evening.
This hot chocolate is low on carbs, so it works for you LCHF'ers out there too.
For one large cup you'll need:

-200ml 3,5% milk
-200ml heavy cream
-200ml water
-1 red chili
-1cinnamon quill
-3 tablespoons dark cocoapowder
-4teaspoons sweetener such as erytrhitol or xylitol
-Vanilla stick

Instructions:
-pop the chili, cinnamon and vanilla in a big cup and add 200ml of boiling water. Let the spices have a bath for about 10 mins.
-make whipped cream from 100ml of the cream. (If you don't know how to make whipped cream -God save you!) 
-pour the hot water into a small cooking pot. Remove spices and add milk, sweetener, cocoapowder and the non-whipped cream and mix.
-bring to a boil while stirring. Boil for one minute.
Serve with whipped cream.

I'll be on the couch for the rest of the evening with this hot lovelyness.




Auf wiedersehen!

Jona

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar