hits

Lørdagsgodis: Lavkarbo Bounty Sjokolade

15.12.2012 - 15:00 6 kommentarer
Lørdag betyr godis! 

Dette var første gang jeg prøvde ut denne Bounty-oppskriften og den var kjempegod. Smakte akkurat som vanlig bounty! Veldig praktisk
 å ha i kjøleskapet i tilfelle det kommer ei tante eller to på julebesøk...

Lavkarbo Bounty:

1dl sukrin

1dl kremfløte

1dl kokosmelk

50g kokosfett

200gr revet kokos

100g mørk sjokolade (minst 70%)

Slik gjør du:

1. Smelt sukrin og kokosfett i en gryte. Rør inn kokosmelk og fløte og gi det hele et forsiktig oppkok.
2. Ha i revet kokos og rør til det blir en jevn blanding.
3. Ha blandingen over i en beholder og la den stå i kjøleskapet i ca en time.
 4. Form små kuler og ha dem i frysen i ca en time.
5. Smelt sjokoladen i vannbad. 
6. Dypp kokoskulene i sjokoladen og ha dem i frysen i 30 min slik at sjokoladetrekket stivner. 
Nyt! 
Oppskriften er herfra.

Heldigvis for meg så er hverken mannen eller ungene så veldig glade i kokos, så
mamma får ha lørdagsgodisen sin i fred.


Oj, nå kom jeg på at jeg må jo lage marsipan før jul! Den To Do -lista blir ikke akkurat kortere...hjelp!

Fortsatt fin Lørdag!

6 kommentarer

Reidun Beate

15.12.2012 kl.15:46

Er ikke noe glad i Bounty, men de så veldig gode ut og ikke minst ble de fine også :D

marianne

15.12.2012 kl.19:22

Nams:) sunt godteri er bra!

lovelyliller.com

15.12.2012 kl.22:43

Nooooom så deilige :D

Jona

16.12.2012 kl.00:50

hmm der gav du meg en idé... printe ut bildet og ha det på veggen? hehe Fint på kjøkkenet kanskje :P

Jona

18.12.2012 kl.12:29

hehe, ja deilig å spise godis med god samvittighet :P

Jona

18.12.2012 kl.12:30

De ble farlig gode altså. Laget en diger oppskrift men nå er det snart tomt. Kanskje fordi jeg tar en bit så og si hver gang jeg åpner kjøleskapet haha :)

Skriv en ny kommentar