hits

Slipp oss ut!

SLIPP OSS UT! To små prinsensser som begynner å bli litt smålei av mamma..."La oss klatre ut av vinduet!"
Stakkars sjuke små. De blir så fort lei av å bare henge med mamma og pappa. Spesielt mamma. Gud for ei kjedelig dame. "Jeg orker ikke å se deg akkurat nå mamma!" har blitt en ny slager. Hjelp...

Det som er verst er at Storesøster er så fryktelig trist og lei seg hele tiden. Hun er ordentlig slått ut av denne basillen. Jeg har aldri sett henne slik før. Hun vil bare ligge under et teppe på sofaen hele dagen mens hun drikker juice og ber meg vennligst om å gå vekk hvis jeg finner på å prøve å muntre henne opp. Finnes ikke noe mer irriterende enn en bekymret mamma vettu... Mens om natten finner hun det veldig passende å våkne hundreogtretti ganger og rope "MAAAAAMA PAAAPPA Jeg er ALENE i sengen!"

Det er ikke akkurat så god plass til en smellgravid mamma i barnesenga, men jeg legger meg nå ned i den likevel og stryker henne over håret, sånn som jeg får beskjed om. (Og ber en stille bønn om at sengen skal holde)

Og så vil hun helst bli bært på do når hun må dit, og ikke kan hun kle på seg selv lenger heller, stakkars lille. Det er ikke akkurat noen picnic for meg å holde på slik med denne badeballen av en mage, men a mom's gotta do what a mom's gotta do. -Ikke sant?
Lille pjuske jenta mi ville plutselig leke fotomodell. 
Hvordan er deres unger når de blir sjuke? Blir de veldig sutrete, eller bare kosete og stille?
10 kommentarer

Hehe, så godt skrevet! Hatt mer eller mindre to uker med sykdom her også og det er akkurat samme hos oss.

Største er kosete og stille, minsta blir tidenes sutrekopp så man omtrent får gnagsår i ørene.. da er det bare å bite tennene sammen og bare smile pent ;)

Ingen av delene! Mine blir HYPER! Det er de for så vidt ellers også så kan vel konkludere med at sykdom ikke utgjør noen forskjell??Kanskje det nærmer seg fødsel nå? Min eldste ble syk rett før begge de to andre ble født. Takk og lov for deltids- / skiftarbeidende besteforeldre som kunne stille opp på kort varsel! Med nummer to kom svigermor ned til oss rundt 0615 om morningen for å passe de to andre ( jeg har en stesønn også), klokken 0800 kom min pappa for å hente eldste som var syk og begynte med å gratulere henne som bestemor. Hun hadde ikke fått det med seg en gang! Hun trodde meldingen hun fikk klokken syv var om at vi var kommet fram, men det var altså at mellomstemann var ankommet verden ;)Så håper du har pakket bagen? ;)

Spørs hvilken basselusk hun blir slått ut av, har sett henne både hyper, kjempeutslitt, og sutrete. Jack blir definitivt den mest sutrete av ALLE, tilsammen! ;-) God bedring til stakkars storesøster <3

takk Stine. Huff da! To uker :S God bedring til dere!

Uff ja det er akkurat sånn gnagsår-følelse :P

uff slitsomt hvis de blir hypre! Besteforeldre er gull ja :) Nei jeg har ikke pakket bagen. Skal føde hjemme vettu ;)

Hehe, ja det er gjerne "det store barnet" som blir aller mest sutrete :PTakk <3

Eldstemann blir veldig kosete og veldig "syk". Litt som din. Alt må gjøres for han. Han er syk så han kan ikke ta glasset fra bordet, han er syk så han kan ikke gå på do selv, han er syk så han kan ikke ditt og datt, men til gjengjeld så setter han veldig pris på hjelpen og gir mamma masse kos. Monster derimot han løper rundt på gulvet som en propell og snørra renner, med i feber.

Dah! Hvordan kunne jeg glemme det liksom!? Kan man skylde på ammetåka selv om minste er blitt to år??

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere