hits

Termindagen: Bad timing

I dag er det termindato. Hurra osv... Men desverre er sjangsen for at det blir fødsel i dag minimal. Uttrykket "bad timing" har vel sjelden vært mer passende...
Takk Gud for denne etter en lang natt. Rakk akkurat å drikke halve før jeg hadde et uhell...
Jeg har vært ganske innstillt på å gå på overtid. I hvertfall en dag eller to. Men nå er det nesten sånn at jeg føler jeg MÅ gå en uke over tiden, minst. Slik at vi får tid til å få orden på alt kaoset. 

Fem grunner til at jeg kommer til å knipe igjen i noen dager til:


1. Storesøster har blitt ordentlig syk igjen. Feber, halsvondt, øreverk, vil ikke spise, vil ikke noenting. I natt våknet hun med skikkelig heavy neseblod og fikk selvfølgelig helt panikk stakkar liten. Jeg lå og overvåket henne resten av natten, for det føles ikke helt greit å se ungen sin styrtblø som det der...Like sta som alltid. Foretrekker fortsatt å gå med forskjellige sokker. 

2. Lillesøster har også blitt syk igjen. Jess. Vi har så flaks. Kun noen dagers pause fikk de, stakkars små, før det var påan igjen. Lurer på om det vil ta hele to uker før de blir friske igjen denne gangen også. Håper ikke det. Heldigvis har hun en pappa som er veldig god å sove på.


3. Bare sånn fordi at det er så typisk meg, så klarte jeg å miste en tannfylling på det mest upassende tidspunkt ever. (Jeg som aldri har hatt hull i tennene, klarer alltid å ødelegge dem på andre måter når det passer vanvittig dårlig)
Så nå må jeg på hastetime hos tannlegen i morgen eller tirsdag og få fikset tanna igjen. Blir godt å få herjet litt med mine ekstremt følsomme tenner uten bedøvelse i tannlegestolen. Frem til da blir det nok kun flytende føde igjennom sugerør på denne dama, for det å ha åpent inn til nerven i tanna når man prøver å spise eller drikke er vondere enn å trøkke ut en unge faktisk! Dritkjipt, for jeg kan ikke trøstespise meg igjennom disse sykedagene med ungene engang... 

4. Etter en uke med milde varmegrader, sol og vårlukt i luften, fant vinteren plutselig ut at den ikke var helt ferdig likevel. Vi har fått snø og minusgrader igjen. Det er meldt -12 til tirsdag. Herlig, sykdoms og babyvennlig vær... 


5. Og som følge av sykdom og stress så  ser selvfølgelig leiligheten ut som...vel.. døm selv... Fikk ikke akkurat kjempemye fødelyst av det her gjorde du vel?

Så de neste dagene vil inneholde legebesøk med de små pasientene våre, tannlegetortur på meg, og latterlig mange minusgrader for oss. Jeg som følte meg rimelig klar for å treffe Lillebror, håper nå heller at han går med på å vente litt til. En uke kanskje?

Selvfølgelig har jeg jo ingen kontroll på når han velger å komme, men jeg mistenker at psyken spiller en viss rolle mtp når fødsel starter. Håper min kropp skjønner at fødsel akkurat nå hadde vært veldig bad timing. 

Beklager kjære dere, at dette innlegget ble litt i overkant deprimerende. Er ikke helt min stil dette, men som dere sikkert forstår så har hormonene tatt helt overhånd og jeg føler meg rett og slett litt lost i alt dette kaoset. Enklere sagt enn gjort å skrive innlegg som drypper av positivitet når man er sprenggravid og mer eller mindre utbrent. Men kanskje noen også setter pris på at man er litt rå og usensurert av og til. 


Satser på å komme sterkere tilbake veldig snart! Men frem til da blir det å knipe igjen og håpe at Lillebror skjønner at tilstanden her ute ikke er optimal for en liten nyfødt kar.

Håper dere får en fin helg, helt uten sykdom, tenner som ramler ut av kjeften og tundrafrost-tilstander.

26 kommentarer

Man kan ikke alltid være så positiv! Håper ting ordner seg mye fortere og lettere enn du frykter! La mannen rydde og prøv å slappe av og kose litt med de syke små istedet. Se en film sammen og pust. Lykke til og god bedring! :)

Åh! Håper det blir bedre. Lykke til med fødselen og god bedring!! :)

Masse godklemmer sendes fra Oslo til deg!!! Vet hvordan det føles; her har stemningen vært ganske laber i helgen med sykdom hos mor, nattevåk på sjette natten for far og konstant sutring hos minsten..og kåken har ikke sett ut og kjøleskapet er tomt... ;p Haha, livet kunne bare bli bedre!Men imorges tittet solen så fint frem, minsten fikk sovet god formiddagslur og viste blide toner, og akk var det ikke litt sjokolade igjen innerst i skapet (o lykke!) ...og formen blir stadig bedre :-)Så jeg sier bare: Hang in there & ta vare på deg selv! lillebror kommer når det er riktig å komme, og da er alt det andre ikke så viktig lell :DTusen takk for en kjempefin blogg!Igjen, masse go'klemmer til deg & dine xxx

Sitter her med omgangssyke, så jeg har veldig med sykdomssympati! Du har jo gått på overtid før, og jeg har hørt at tredjemann vanligvis er en liten luring med sånt, så lykke til og håper han holder seg inne litt til! Du er jo menneske du også, er lov å innrømme at ikke alt er idyll!

Masse masse god bedring! Lillebror blir sikkert inne til ting har roet seg! Har en liten snørrunge her jeg stakkars lille, ikke lett å ammes når man er potte tett. Mange lykke-til-klemmer:-)

Jeg må også til tannlegen i morgen... kanskje et godt sted for en fødsel?!... Nei, sikkert ikke. God bedring til alle sammen!!!

GOD bedring! Satser på ting ordner seg før fødselen starter.

Lykke til med alt! Sender deg masse godbedrings-klemmer, og håper alt er på plass før lillebror bestemmer seg for å komme ut ;)

God bedring til både barn og tenner :) Føler sykdom alltid kommer upassende, men spesielt upassende er det rett før fødsel! Håper du holder deg frisk i alle fall og får litt tid til å nyte siste rest av svangerskapet.

Sender deg masse klemmer og god bedring!! Jeg håpte du hadde født når jeg klikka meg inn og så du hadde oppdatert (litt vel optimisisk, haha) :DDu er supermamma!

Sender en god bedrings klem til jentene ;) Håper de blir friske til fødsel av lillebror!

Åh nå kjente jeg en overveldende sympati for deg velte denne vei! Jeg hørte via noen andre, at det var skjære julestemningen i Berlin.. Uff, det kan jo bare gå en vei da! Han har nok vett til å holde seg i ro til ting er på stell igjen (hvertfall sånn noenlunde;-))Gode tanker <3

Ég sendi alla mína ást alla leið til þín.

Tusen takk snille. Rydding tok jeg meg av i går da mannen tok jentene med på butikken en liten tur. De fikk seg litt frisk luft og jeg fikk ryddet der verste. :) Film og dvd'er med barnetv blir det massevis av ja :)

Huff det er så deprimerende med sånne sykeuker! Man vet jo det blir bedre tilslutt, men det er vanskelig å holde motet oppe når vi nettopp har hatt to uker i strekk, og så kommer det *igjen* og det midt oppi fødselstermin og greier. bah! typisk!Stakkars dere altså. Hørtes ikke mye digg ut :/ Tusen takk for gode ord Kristin, det varmer. Klem tilbake.

Uff da :/ god bedring til dere! Ja jeg gikk 4 dager over med Lillesøster, så jeg håper Lillebror også går med på å vente minst 4 dager. Likevel har jeg hatt en merkelig følelse av at han kommer den 13. Så vi får se.

Uff stakkars liten! Det er så utrolig stress med ammingen når de er tett i nesa. Husker det hjalp å gi saltvann og babynesedråper, pluss å amme i mest mulig lodrett posisjon. "Laid Back Nursing" funket best hos oss når hun var tett :)Tusen takk!

hehe, nei jeg håper da virkelig ikke det blir fødsel i tannlegestolen :P Nå har jeg fått time i morgen, så jeg håper Lillebror holder seg i magen i natt.

Ja dette var så upassende tidspunkt som det kunne få blitt. Kjedelig når den gledesegtilfødsel-følelsen blir begravd under sykdomsstress. Takk.

nei jeg håper han venter et par dager minst! Har ingen planer om å føde før tidligst onsdag kveld :P

Ja du snøen laver ned her i Byen. Hvor var dette på juleaften spør jeg bare?! hehe!Men men, snøen er kanskje det minste problemet... men ufattelig irriterende at det kommer sånnn vær på toppen av alt. Jordmor brukte 20 minutter lenger på å komme seg hit for sjekk i dag tidlig. Dvs at hun har over en time kjørevei i snøværet... Ikke praktisk hvis Lillebror plutselig bestemmer seg for å poppe ut... takk <3

Vildi óska þess að þú værir hjá mér kona <3

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere