hits

Street style: My BabyMomma-Outfit

Oh yes. you asked for it! Etter gårsdagens innlegg, så fikk jeg en kommentar om at nå manlget det bare et outfit-bilde for å toppe heile driten. Og siden jeg i går faktisk klarte å skvise inn både en dusj OG rakk å gre håret, så tok vi en liten gåtur i sola og knipset et par heite outfitbilder av meg og Lillebror i full BabyMomma-utrustning. Hold dere fast.  Feast your eyes on this, sier jeg bare:
Begeistringen lyser av denne mammamotebloggeren.
"Who am I wearing? -My son."

Ok, vi prøver igjen med et pent og naturlig smil.
Mja... Syns han fyren bak meg fikk det bedre til.
Okay, la oss først snakke om det åpenbare blikkfanget her:


Den militærgrønne sekken som henger og dingler på frontpartiet mitt. Hva er det fornoe? Jo, det heter så mye som et bæresjal/sele-trekk. De finnes i mange varianter, og tjener den hensikt å holde bebis varm igjennom årets europeiske istid-vår. Evt. kan man jo bare bruke en stor jakke og kneppe den igjen over babyen, men da blir jeg til stadighet spurt om jeg er gravid ENDA, så det gidder jeg ikke.
 Mitt bæresjaltrekk er av merket MaM, og er fóret med fleece. Det passer til alle kroppsformer (forbedrer imidlertid ikke din egen siluett noe særlig) og kommer til og med med en søt hette med spisse "batmanører" som ligner en smule på horn. Trenger vel ikke forklare hvorfor jeg reiv hetten av.

Bæresjaltrekk: Gjør ikke akkurat underverker for siluetten din, men superpraktisk og varmt for baby!
Så, la oss snakke om fargevalg. Eller skal vi si: mangel på det. For jeg har ikke så mye valg for tiden. Jeg er nemlig på det derre irriterende "midt i mellom"-stadiet. Hvor alt det vanlige tøyet mitt er for stramt, men jeg nekter å shoppe klær i 1-2str større, fordi jeg vet at om noen måneder (6-9mnd..) vil jeg forhåpentligvis klare å presse meg inni favorittjeansen igjen.

Så jeg tvinges til å ta det jeg klarer å grave frem i klesskuffen. Uansett hva, bare det passer sånn nogenlunde. Ergo: fargepaletten kan bli ganske festlig...

Duse jordfarger, okay...not too bad.
Men vent, hva i....

Au da...
Oh help me God... yikes! Koboltblått og klovnerødt! Fashionweek next! 


Nå er det kanskje noen snille sjeler som tenker "Jammen dette var ikke SÅ ille da". Vel, kanskje ikke det ser slik ut ved første øyekast. Hvis man er blind. Men etter litt tilleggsinfo kan det hende vedkommende må revurdere:

Den buksa? -mammabukse fra H&M. Oh yes. Man tror man kan vinke farvel til dem dagen etter fødsel, men den gang ei! 
Den Fleecejakken: -har hull i armhulen. Under begge armer.
De skoene: Arvet av min trend-bevisste søster som mente de var horrible å se på. Dessuten så er de ergonomiske.  Grøss.
Den singleten som ingen ser: Hadde jeg på vrangen. Fant jeg ut. Da vi kom hjem. 


Joda, så sånn er det. Det er en haltende versjon av Shabby (minus Chic) og Comfy  som råder om dagen. Jeg er ingen fashionista, men jeg må innrømme at jeg nesten blir litt flau når jeg trasker nedover gaten i dette motemordet av en outfit. Men bare nesten.

42 kommentarer

Ler meg ihjel:P

Jeg synes du ser helt fantastisk ut jeg Jona! Det gløder av deg! :-)Jeg så derimot ut som et dass i barselstiden.. :P

Snart må det jo bli litt varmere og forhåpentligvis litt lettere å kle seg ; ) Selv om jeg også ser at antrekket ikke er nydelig, var det ikke det første jeg tenkte på. Jeg så ansiktet ditt, og tenkte at du var ung, vakker, fresh og glad!! ;) Du så rett og slett ut som en utrolig flott ung mamma som bærer barnet sitt med stolthet!

Duuu, du er jo nyyydelig! ? jeg så ut som et takras i barseltiden. Og nå har jeg fått DEN ammeluggen, krøllene er forvandlet til strie pinner og jeg har større mage enn da jeg var tre måneder på vei. Men vet du hva! Jeg har aldri følt meg bedre, og har aldri vært så avslappet til kroppen min som nå. Herlig!

Hahah, jeg ler meg ihjel! Motemord! :D

Du ser COOL ut i disse klærne, Jona!!!

Haha, du er aaaaaltfor selvkritisk. Alle andre ser bare en sjukt vakker jente som det ser ut som er grei og passer lillebroren sin. Jeg reiv også av den dustehetta på det MaM-trekket. Men uten den er det sinnsykt praktisk. Digg å slipppe å kle på babyen ørten lag med klær bare for å gå ut døra.

Jona, jeg digger deg!!! Wunderbar!jeg ler høyt! Ps. Som andre skrev - du er nydelig i både sinn og skinn!

Hahaha, jeg ler meg ihjel- du skriver så bra :D også er du utrolig vakker da, ansiktet ditt har den fine mammagløden <3

Ha, ha vakker er du !! Virkelig !! L

Du ser flott ut - og ung! Men du er ung, faktisk... ;)

Ha ha, jeg likte de røde skoa, jeg! Og jeg synes du ser kul og flott ut! Jeg er ingen outfit-type, for å si det sånn. La også merke til den smilende mannen i bakgrunnen:)

Du ser veldig kult ut da :D! Jeg likte skoene jeg og!Begynte å lese bloggen din for ca. 3 uker siden og er innom hver dag! Liker veldig godt måten du skriver på og bildene du legger ut. Kjøpte også the idle parent boken og holder på å lese den :). Takk for inspirasjon!

Som flere sier over her, du ser flott ut! :)

Du ser smashing ut! Og outfiten ser egentlig bare litt sånn urban, berlinaktig ut! :) Og det BESTE accessoaret må jo være å ha på seg en deilig baby! Ingen Gucci veske slår det!

Haha artig innlegg! Men du ser altså skjønn ut, d gløder av deg! J er der du er nå, med 3 mann og føler og ser virkelig ikke så bra ut som du gjør! Dina :)

Enig med alle andre: du stråler! FOR en nydelig trebarnsmor!

Er ikke så ille det vel og den babyposen er jo en perfekt kamuflasje for tom gravidmage, tilfeldige flekker og inntørket melkesprut - genialt. Jadda, jeg er litt opptatt av praktiske løsninger. :)

Mannen bak deg som smiler pent ga meg en veldig god latter :)Pent outfit eller ikke: du er så pen !! :)

Hei! Mulig jeg ikke har fulgt med på alt her på bloggen, men hva er egentlig grunnen til at du ikke har bebisen i barnevogn?:)

hehe nei det var nok ikke det mest gjennomførte antrekket i bloggverdenen dette. takk :)

Så fint at du har fått et mer avslappet forhold til kroppen din :) Det er godt å høre! Jeg føler meg også riiimelig avslappa ift etter-gravidkroppen denne gangen. Klart det kan være ganske så awkward med giga ammepupper og tom gravidemage, men jeg heier fortsatt på kroppen min ;) Det var antrekket mitt her som var tragisk. :P

jepp. Motebloggerne krymper seg ved skjermen :P

hehe, kommer an på øyet som ser :P Jeg bryr meg jo fint lite, for jeg går jo tross alt rundt i det antrekket. Men litt gøy må man jo ha det når man først bestemmer seg for å leke moteblogger :P

hahah du er god! "Lillebroren sin" :P Takk takk. Nå var jeg veldig i det sarkastiske hjørnet da jeg skrev dette innlegget da ;)ja MaM trekket er superpraktisk. :)

Jeg er vel heller ikke så veldig opptatt av outfits akkurat nå for tida. Har liksom ikke så mye valg :PDe skoene er ikke så aller værst faktisk. Syns bare det er så vittig at jeg arvet dem av min lillesøster fordi hun syns de var fæle å se på :P Sier vel litt om hvilken fantabioulous fahionista jeg er.

Hei! Tusen takk :) Veldig kjekt å høre at folk lar seg inspirere av bloggen. :)

hehe, takk Ingrid :) Vet du, noe av det jeg liker aller mest ved Berlin er at man kan gå kledd nøyaktig som man finner for godt, uten at noen bryr seg.Sant, det. Baby slår Gucci !

Takk Dina :) Jeg ser nok litt mer pjuskete ut på de fleste dager... Rakk som sagt å dusje OG gre håret denne dagen, så da klinte vi til med bilder :P

hahaha sant det. Her er det gulpeflekker og inntørka melk over alt... Men tom gravidmage? hva er det du sikter til? Her er det steinhard sixpack! Er jo hele TRE uker siden jeg fødte liksom. Jeg var tilbake i olympisk form etter ti dager..... not.:P

Jeg elsker å bære baby og syns det er superpraktisk på korte turer, så har jeg hendene fri til de to andre kidsa ;) Pluss at Lillebror har vært forkjølet og veldig tett i nesen siden han var en uke gammel, så han kan ikke ligge flatt lenge før han hyler og gisper fordi han ikke får nok luft. :/ Satser på å få til noen trilleturer også når han blir frisk. :)

Det der var jo slett ikkje verst! Du ser SÅ mykje betre ut enn det eg gjorde då eg hang i byen din for nokre veker sidan, med bæreJAKKE. Då snakkar me plagg som definitivt ikkje forbetrar silhuetten noko særleg. :D Bortsett frå det var det ein super by å vere på bæreferie i!-silje-

ønsker meg flere slike 3 barns mamma antrekk ;)

hehe, bærejakke ja. Da jeg hadde på meg det så ble jeg spurt om jeg FORTSATT var gravid, så jeg har gått over til bæretrekk :P Berlin er en fantastisk by ja :D

hehe, skal se om jeg får det til ;)

Kom over dette da jeg egentlig lette etter noe annet på bloggen din, takk for søndagskveldens latterkule! Jona, jeg digger deg! :D

Ine:
hehe, så gøy at gamle innlegg blir lest! :D

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere