hits

Magic Pancakes

...jeg mener ikke jordbærene...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dere, dette her må dere bare prøve! Oppskriften kan seriøst ikke bli noe enklere.  Jeg laget disse til oss i går og de ble mer enn godkjent av hele gjengen.  TO ingredienser bare og SHABAM! -så  har du skikkelig gode pannekaker. Nei, jeg kødder ikke altså. Prøv da vel!

Jeg syns de smaker deilig søtt og ordentlig pannekake. Og så er de jo supersunne og som skapt for de av oss som ikke tåler mel!  Ok er dere klare? HOLD dere fast. 
Her kommer oppskriften: 

(Dette blir ca. 8 små pannekaker)

 Du trenger: 
1 Moden banan
2 Egg

 Slik gjør du: 
Blandes til en jevn røre i mikseren 
Stekes på lav varme i 2-3minutter på hver side. 
BAM!
Ferdig.

Banan og egg kan bli pannekaker! -It is known.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har dere noen gang sett en så enkel oppskrift eller? Det er jo helt latterlig! 
(Bokstavelig talt. Jeg lo da jeg så at det funka.)  Ikke søren om jeg gidder å lage vanlige pannekaker ever again når jeg heller kan lage disse og slippe magevondt pga mel.

Jentene likte dem som sagt, og de var borte bare minutter etter at de var ferdigstekte (Pannekakene altså, ikke jentene...)
Pannekakene var veldig gode med rørte jordbær på. Det er null stress å lage lage rørte jordbær på et blunk ved å ha en håndfull jordbær + litt sukrin i mikseren. (Ikke ha hånden oppi mikseren da. Orker ikke å ha det på min samvittighet liksom.)
De er sikkert gode med lønnesirup også. Eller pisket krem og blåbær. Eller leverpostei hvis du er rar.


 

Et par tips for å få vellykkede Magic Pancakes:
-eggene bør være kalde før bruk.
-røren bør være helt jevn og fri for klumper.
-bruk mye fett i pannen slik at de ikke sitter fast. Jeg syns de smaker best stekt i meierismør.
- de er litt tricky å steke.  Pass på å steke dem på lav varme. 
- de trenger litt lenger steketid enn vanlige pannekaker.

- Hvis du vil ha enda mer smak, kan du tilsette en liten klype kanel og vaniljefrø.Sånn, der har du helgefrokosten i boks vettu.

Vi snakkes litt senere.

Fin fredag til dere!

28 kommentarer

Tips! Legg banan i fryser (uten skall), kjør i miksemaskin med knivblader! Spis! Nam nam. Smaker som vaniljeis!

Ja den har jeg også hørt om! Må testes ut snart! :)

ÅÅå digger den nye hedderen Jona!! :)Det så godt ut,ååå jordbær gleder meg til de norske kommer i butikken :) Mmm

Superenkelt jo, dette må prøves :)

haha søta!Fin ny stil også - er vel du som har tegnet også regner jeg med?! (supermom):) :)

Åh den skal jeg prøve i kveld:) jeg likte det bildet son du har på forsiden, morsomt. Ha en fin dag.

Takk det gjør jeg å ;) jordbær er digg!

Ja det er nesten FOR enkelt. Jeg ble helt satt ut når det faktisk funket :P Lykke til og nyt!

Takk. Kommer et innlegg om tegningen snart ;)

Lykke til :) Ha en fin dag du også Layla :)

Ohh, de så digge ut! :) Jeg lager ofte (nesten) like enkle pannekaker. Eneste forskjell er at jeg hiver i noen spiseskjeer med cottage chease, og noen spiseskjeer mel (kan sløyfes) :)Synes også den nye headeren din var utrolig sjarmerende!

Ooooh! Thailand-flashbacks :D

Nigga whaat?! Okei, you got me, dette må prøves! I morgen! Tror jeg skal prøve å pimpe de opp med litt grovt speltmel, kanskje litt mindre banan, kanskje en klatt yoghurt. Eller bare som de er. Men... kan det virkelig være? To ingredienser? Hør med Guinness, for dette må være en slags rekord ;)Men nuh: Veggistaco! God helg a du :)P.S. Digger det nye bannerbildet!

Prøvde nå. Må skaffe meg takke, altså en sånn ting man lager sveler på. For dette var vanskelig med mine vanlige stekepanner! Men veldig gode!

Ja jeg har også lagt ut en annen versjon av melfrie pannekaker her på bloggen som har bla cottage cheese i :) Gode de også, men disse var utrolig praktiske i og med at vi nesten alltid har begge ingrediensene i hus :) Takk. info om headeren og kunstneren bak bildet i det nyeste innlegget :)

Lager de også akkurat sånne der? :D

kjør på med justeringer, det blir sikkert digg! Dog, ikke fullt like MAGIC som to ingredienser :P Du får si ifra hvordan det går! :) Thanks, jeg digger det også.:D God helg selv!

Ja jeg ødela et par før jeg fikk dreisen på snuingen! kjør på med masse fett i pannen mellom hver pannekake så blir det enklere! :) Med min teflonpanne gikk det bedre med masse smør ;) Husk også å steke på laaav varme og la de steke lenger enn vanlige pannekaker før du snur dem :)

haha, så morsomt jeg laget dem nå i helgen, kom over oppskriften på fredag. morsomt at du skulle poste om det nå :D

Å så vittig! Hvor fant du oppskriften? :D

ikke helt, de er sikkert med mel :p men banan-pannekake er typisk turist-frokost der nede :D (iallefall for denne turisten)

åååh... så lurt :) må notere den bak øret tror jeg :)

På youtube, channelen til blogilates :)

Måtte prøve, ble kjempegodt! Og så enkelt! Neste gang har jeg og lille A planlagt å ha kakopulver i, hun gleder seg!

Banan er genialt som søtningsmiddel. Eg laga grove vaffler til kveldsmat i går - og heiv oppi to bananer - knallgodt! Og ja, kremt, storebror åt to med leverpostei ;)

Eg har to fullmogne bananer på kjøkkenbenken. Dei er gode i fruktsuppa, frosne plommer med vatn, rosiner, og all frukt ein har for handa eller på benken. Men eg treng eigentleg dei plommene til eit selskap om ei stund... Og no blir det pannekakerøra med bananmos - men eg trur eg blandar i litt kveitemjøl og litt mjølk. Takk for tips! God eggapannekake: 2 egg, 2 fulle matskeier kveitemjøl, 2 ms mjølk eller litt meir og 2 ms sukker - som heller kan vera 2 bananer denne gongen. Dette blir ei stor pannekake.

Haha! Disse går det mye av her i hus, bare pimper de litt med kanel og kardemomme og steker i masse kokosolje. Og da jeg var gravid spiste jeg de med leverpostei faktisk.. Alt man gjør som gravid ass.. ;)

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere