hits

Fra A til B: Med og uten barn

Det er utrolig hvor mye morsomt som skjer når man er ute med ungene. Det skjer liksom aldri så mange gøyale ting når jeg er ute alene av en eller annen grunn. Her er en meget primitiv illustrasjon som viser hvor kjedelig det var å løpe ærend før jeg fikk barn i forhold til nå:
I tilfelle noen lurte på hvorfor jeg alltid kommer fot sent.Merker du forskjell på det å komme seg fra A til B etter at du fikk barn?
8 kommentarer

Stemmer bare helt på en prikk :)

Hahaha, ja den ene veien så vellkjent ut. Med to gutter på 8 1/2 og 10 år som ELSKER å leke tingletere, og med en 2åring som oppdager mye for første gang blir veien ofte mye lenger. Og de gangene vi klarer å gå nesten rett vei er det så mye å se på at den tar iallfall dobbel så lang tid. Men hvem har det travelt liksom, ingen av de tre iallefall. Til storesøsters store fortvilelse.God helg til deg og dine, hilsen Renata og firerbanden

Nei, travelt må man bare glemme. Også er jeg ganske så takknemlig for at jeg har en å dele det med, sånn at det går an å gjøre ærend på voksen-måten innimellom også.

Tingleter! det er som en yrkesbeskrivelse for Treåringen min! :DTinglegeter på heltid! ;) God helg til deg også Renata!

åh ja! En tur alene på matbutikken f.eks, er som en ferie ;)

hehe bare og gå til bhg som ligger 300 meter unna, og det tar sikkert 1 minutt og gå dit da jeg henter han aleine (uten lillebror på slep i vogn eller bære sele) men da storebror skal se på alt, se fuglene, de nye blomstene naboen plantet etter han fjernet bringebær busker, hoppe i vassdammer, se på sine ene fotstor osv osv! Ja da kan de 300 meterne ta lang tid. hehe. Føler jeg legger merke til så mye mer da jeg er ute med barna enn det jeg gjorde før da jeg skulle fra A til B. hehe

hahahaha, den var herlig! men da har man jo bare ekstra god tid til å reflektere over livet og sånt, da.:)

He he, JA!! Men heldigvis har jeg lært meg å planlegge ENDA litt bedre. Etter jeg fikk førstemann så kom jeg alltid for sent til bussen og de første timene på helsestasjonen. Jeg undervurderte hvor lang tid det ville ta å kle på meg selv og babyen, for ikke å snakke om at babyen typisk ble sulten eller gikk på do idet vi skulle dra. Blir spennende og se hva som skjer når jeg snart har to stk! He he. Godt at jeg praktisktalt bor i Vennesla-sentrum, så jeg har det mest nødvendige rundt meg i starten til vi er inne i rutinene :-) Ellers kan fort en tur som tar meg fem min alene, ta oss en time når lillemor er med, da det er så mye og se på, plukke på og klatre på.. Som regel er det bare moro, men ikke alltid :-)

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere