hits

FOTOFREDAG: Wonderland

Potsdam ligger drøye 20 kilometer utenfor Berlin. For en uke siden tok jeg en dagstur hit sammen med Lillegutt og min søster. Potsdam har blitt kalt for "Tysklands Versailles" og det forstår jeg godt. Denne byen er hjem til palasser, slottsgårder, nydelige parker, tårn og historiske bygninger som er på Verdensarvlisten. Vi hadde en nydelig dag her, og jeg følte meg litt som Alice in wonderland. Kanskje ikke så rart:Egentlig dreide denne dagsturen vår seg om en Hangi (New Zealandsk grillfest) som vi var invitert på, så jeg var helt uforberedt med tanke på tid til fotografering og utforsking av byen. Det vil si at jeg definitivt må tilbake hit en dag, og leke litt Alice in Wonderland, for her var det uendelig mye å oppdage! Jeg anbefaler virkelig dere som besøker Berlin å ta en utflukt til Potsdam.


Hangi i Potsdam: Mr.Gris pyntet med blomster.

Ønsker dere en nydelig fredagskveld og god helg!
4 kommentarer

Elsker det bildet med benken på :-) god helg til deg og dine! Jeg er alene hjemme, og litt misunnelig på mannen som er på tur, men det er nå egentlig fint med litt alenetid også :-)

Ja det stedet med den benken var helt nydelig. God helg til deg også. Kos deg med litt alenetid! :)

Superflotte bilder. Kunne godt tenkt meg en tur dit selv og tatt bilder ja.....Likte også det med krakken kjempegodt.Fin helg til dere ogsåhilsen Renata

Hei Jona.Vi vurderer sommetur til Berlin med vår lille på 2,5 måned. Og da kom jeg på at jeg kanskje kunne høre med deg om hvordan Berlin er om sommeren og hvordan er det å farte rundt i Berlin med småbarn? Dersom du har tips til områder som er ekstra barnevennlig osv tar jeg gjerne imot tips (ut ifra bildene ovenfor ser det ut som om en tur til Potsdam kunne vært noe :) )

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere