Oppskrifter

14.10.2013 - 22:44 4 kommentarer

 


Etter at jeg flyttet bloggen har jeg fått en god del henvendelser angående oppskriftene mine som tidligere var å finne i menyen under headeren. Folk lurte rett og slett på hvor de var blitt av.
På grunn av flyttingen har oppskriftsiden min blitt borte. Men frykt ikke! Jeg har jeg nå brukt dagen på å samle de mest populære oppskriftene mine her på den nye bloggen. Jeg har lagt til en knapp i menyen ("MAT") slik at dere alltid kan finne tilbake til oppskriftene.
Bon Appetit!

ps:  -har du en utfordring tli meg? Sjekk teksten nederst i innlegget!


 


Jeg elsker å lage mat og pønske ut sunne og smakfulle oppskrifter.

Jeg spiser hovedsakelig lavkarbomat, siden jeg tåler sukker og mel dårlig,

men hey -jeg er bare et menneske, så det blir selvfølgelig noen utskeielser her og der.

 

  

 

 

 

LAVKARBO: ENKLE MUFFINS

 

LAVKARBO PEPPERKAKER

ENKEL JULEBAKST: SUGAR COOKIES ( hei karbobombe!)

LAVKARBO: BOUNTY

RAWFOOD & SUKKERFRITT: INGEFÆR FUDGE

 

LAVKARBO: VANILJEFUDGE MED SJOKOLADETREKK

LAVKARBO: SJOKOLADE COOKIES

 

 

LAVKARBO: SJOKOLADEKAKE M/SKOGSBÆRKREM

 

Jeg er som sagt helt hekta på å lage mat og finne på mine egne oppskrifter. 
Hvis du ønsker at jeg skal legge ut flere (evt har en ønskeoppskrift) så er det bare å si ifra.
Legg igjen en kommentar hvis du vil ha flere mattips.
Jeg tar utfordringen gjerne!

Har du prøvd noen av mine oppskrifter? Fortell gjerne om reslultatet!  
Psst! husk å melde deg på giveawayen min.
Tre heldige lesere får Juksekokeboka tilsendt. 
Vinnerne trekkes i morgen!

4 kommentarer

Hege

15.10.2013 kl.14:38

Hei, flotte Jona!

Jeg må si at jeg er så glad i å titte innom bloggen din. Jeg digger at du snakker så rett fra levra! Du er en inspirerende person :) Jeg lurer litt på hvordan overgangen med å flytte fra Berlin til Norge har vært for DEG? Du har jo skrevet endel om overgangen for barna, men hva føler du oppi alt dette?

Jeg syns dere er ordentlig tøffe som faktisk tør å ta slike beslutninger :)

Jona -Mammalivet

15.10.2013 kl.15:47

Hege: Hei!
For meg har det vært en bittersøt opplevelse. Herlig å være tilbake blandt nære venner og familie, samtidig som jeg ELSKER og savner Berlin. Gleder meg veldig til å reise dit på besøk! :)

Kirsten

02.11.2013 kl.20:35

Hei.

Jeg prøvde pai med smørbunn men hadde kyllingkjøttdeig og lit andre ting i. Den ble kjempe god. Det er første gangen jeg lager pai:) og det vil bli flere ganger. Mitt spm er om det er mulighet til å bruke den bunnen og kanskje ha litt sukring+, tagatsse eller annet søtstoff for å lage dessert pai? Hvordan vil det være å fryse pai?

Tusen takk for en kjempe interessant blog:)

Jona -Mammalivet

02.11.2013 kl.20:52

Kirsten: Hei! Så gøy å høre at paien ble bra! Jeg har testet å bruke søtning i paien ja. Jeg hadde litt sukrin og et par dråper stevia i deigen og laget en tysk ostekake som stekes i ovn. Jeg husker ikke hvor mye søtning jeg brukte til bunnen, men man må nok bare prøve seg frem litt. Det går i hvertfall an å bruke den i søte paier :) Har ikke prøvd å fryse den, men regner med det går bra. Ville kanskje stekt den litt mindre enn man pleier og så hatt den i frysen, slik at den ikke blir brent når den varmes opp :) Lykke til!

Skriv en ny kommentar

hits