hits

Bursdagsdama som ikke blogget


I gårkveld satt jeg i godstolen med en eksploderende følelse av takknemlighet i brystet. Venninnegjengen min var samlet i stua vår.  Vi  spiste god mat og så igjennom bilder fra ungdomstiden frem til i dag. Da vi så igjennom bildene, ble det så innmari klart for meg hvor utrolig heldig jeg er. Selv om livet har bydd på mange tunge utfordringer og dype daler, har jeg alltid hatt familien min og en tett knyttet vennegjeng å støtte meg på. I gårkveld kjente jeg ekstra godt etter hvordan lykkefølelsen bruste innenfra, og jeg  unner alle mammaer å ha slike gode mennesker i livet sitt! Samme hva som kommer, og samme hvor utfordrende mammalivet blir, så vet jeg at jeg har et knippe mennesker som backer meg opp. DANKE SCHÖN go'inger!

Vi hadde det faktisk så hyggelig at jeg ikke engang fant frem kameraet. Jeg angrer litt på det i dag. For det hadde jo vært gøy å ha bilder fra kvelden å se tilbake på, men noen ganger føles det best å bare nyte øyeblikket og være hundre prosent tilstede. Jeg merker at det å blogge har tidvis tatt opp for mye plass i privatlivet, og jeg har vært for opptatt av at alt som er muligens bloggbart må fotograferes opp og ned i mente. Men i går så holdt det å kjenne på godfølelsen, og til og med det planlagte blogginnlegget uteble. 

 Etter å ha sett igjennom bildene av meg og venninnegjengen, satt jeg og så på bilder av meg selv fra barndommen. Utseendemessig har jeg nok forandret meg en god del, men 
ellers, så føler jeg meg stort sett som den samme jenta som setter pris på de samme tingene. 

 
Alltid vært over middels glad i mat...

 

 


"Litt" glad i oppmerksomhet.

 


Forfengelig og glad i sære kjoler                                                                                                                       Og sliter med å holde meg alvorlig foran kamera.

 

Hadde noen fortalt meg da jeg var yngre at jeg skulle være gift (med en TYSKER?!) og ha tre barn i den alderen jeg er nå, så hadde jeg aldri trodd på dem. 
Og når jeg ser på hvor jeg er nå. så lurer jeg fælt på hva i all verden de neste årene kan bringe med seg.

Bring it on! Let's do this! 

 

21 kommentarer

Gratulerer så mye med overstått bursdag :)

Fru Jacobsen: Tuusen takk snille! Den er forresten ikke overstått enda ;)

Gratulere med dagen! :D

Gratulerer med dagen her også! I love you! Og så utrolig lik storesøster var på deg da du var liten på det bildet med rosa genser:)

Gratulerer med dagen, fine deg! =)

Gratulerer med dagen, du flotte, unge dame!

Marianne RG: takk skjønne! Ja hun begynner å ligne litt på meg :)

Anette: Tusen hjertelig takk!

Kaja Jeanette

Kaja Jeanette

Gratulerer med overstått bursdag :)

Tre barn som er lik på mammaen sin ja, de har trekk fra deg alle samme synes jeg, lillebror er veldig lik deg på det øverste og ser mye av storesøster i det bildet av deg med rosa genser ;) hihi

Pia: Tusen takk fine Pia! Veldig stas å se at du fortsatt er med! :)

Kaja Jeanette: Tusen Takk:) så gøy da! Har ofte fått høre at de er kliss like faren så det er alltid moro når noen synes de ligner på meg. ;)

Gratulerer med dagen! Oktober er min favorittmåned å ha bursdag i ;)

Synes du er helt fantastisk jeg Jona! Du er den mest jordnære og koselige mammabloggeren i Norge, samtidig som du også alltid er ærlig. Det setter jeg stor pris på :-)

Reidun Beate: Åh herlighet! Kjære vakre Reidun Beate -jeg blir helt varm om hjertet! Tusen takk, det var utrolig fint sagt! Stor klem til deg og skjønne Miley!

Gratulerer med dagen nydelige Jona!! 💞

Hege: Takk takk fine deg! :D

Gratulerer masse med dagen Jona!

Synes du liknet veldig på lillesøster fra dine yngere dager :)

Gratulerer med overstått dag du skjønne Jona!! Så bra at du klarte å holde deg unna kameraet og bare nyte.. ikke alltid like enkelt for en bloggerske!! ;-)

Post-bursdagsklemmer <3

Du er så fin, Jona! :D

Gratulerer med dagen som var! :)

Gratulerer så mye med dagen som var :)

Flere av oss bør bli flinkere til det der, legge vekk telefoner og kameraer og bare VÆRE. Godt du hadde en slik kveld :)

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere