hits

Magien i Fire og et Halvt
Jeg unner deg så veldig det å være fire og et halvt, og så misunner jeg deg litt. Jeg nyter å se deg å oppdage gleden av en ordentlig tullete vits, og det å fortelle den hundreogfjorten ganger etter hverandre mens du ler med den trillende latteren som gjør at jeg bare må le med deg igjen og igjen. Jeg unner deg det å knytte bånd. Det å oppdage vennskapets verdi, den kjærligheten og trøsten det gir. Jeg unner deg å ha hemmeligheter, selv om de bare er hemmelige i et minutt eller to før de glipper ut helt ubevisst. 

Jeg unner deg å vinne noen ganger. Men så er det også bra om du ikke får vinne hele tiden. Jeg unner deg å tro på at du kan hvis du vil, bare du prøver hardt og lenge. Unntatt når du skal øve på å knytte skolisser når vi er sent ute. Da blir jeg selv plutselig veldig trassete. 

Men jeg unner deg å ha din egene vilje som ingen kan rokke ved. Uansett hvor mye jeg prøver å overbevise deg. Jeg blir faktisk litt stolt der jeg står og kverulerer med deg. Makan til resonnement og engasjement kan en lete lenge etter.  Jeg aner ikke hvor du har det fra...Jeg unner deg de små gledene, og de veldig store. Men aller mest unner jeg deg det å vite at du er elsket av mange, og at vi alltid er her for deg. Og jeg elsker å være her med deg. I din verden. Selv om jeg detter ut av din og inn i min virkelighet når det begynner å lukte svidd på kjøkkenet, eller når Lillebror bestemmer at han skal ha mat akkurat nå.

Jeg misunner deg for det at du tror på nisser, tannfeen og magi. Og jeg unner deg så veldig å leve i en verden hvor uvær og ville dyr med hoggtenner er det verste som finnes, og noen ganger vil jeg også bare være fire og et halvt.10 kommentarer

Jeg husker min minste som sa at det var best å være fireogethalvt - for da kan man ALLTING!

Nydelig <3

Kjenner meg igjen, har også ei som snart er 4 og et halvt. I går hadde vi en diskusjon i bilen som handlet om at siden hun hadde blå øyne og lillebror har grå så betyr det at om hun ser på et hus som er blått så ser hun det ikke? Og hun var veldig påståelig der altså. Hvor tar de det fra?

underveis: Jeg er rimelig sikker på at han hadde rett i det ;)

Frøken: haha, ja det var en kreativ tanke! Fire og et halvt har noe spesielt ved seg <3

du skrive så fint♥ akkurat som om du skrive da jeg føler:)

Hehe, jeg synes jeg skriver det samme i hver eneste kommentar jeg skriver på bloggen din, men: Jeg gleder meg!

For det er det innleggene dine gjør med meg, de får meg til å glede meg til det er vår tur til å få enten ei tulle på 8 måneder i hus, eller på fire og et halvt:) Nå er hun 4,5 måneder, så det nærmer seg jo:)

Håper dere har en fin keld!

Så herlig ❤️ Og jeg er så enig med deg, er så herlig å følge dem i utviklingen :)

Flinke Jona!

Det er jo opplest og vedtatt at fire og et halvtåringer er verdensmestre! I alt!

Din Storejente er heldig som har en mamma som virkelig ser henne, og som oppmuntrer henne til å være nettopp seg selv med sine egne meninger!

God tirsdag og god klem til deg fra Birgitte

Birgitte: Stemmer det. Det mangler sjelden på selvtilliten hos dem. Det er vel det som er den store utfordringen for oss -dette med å "brake it to them gently" at man faktisk må øve mye og lenge på ting før man kan bli best i det. :)
Fin tirsdag til deg også Birgitte!

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere