hits

Jeg har skrevet bok!

Jeg er ganske god på å holde på hemmeligheter, men akkurat denne her har vært vanskelig. Vanskelig fordi at det hemmelige er himla gode nyheter. Jeg har hintet litt til dette prosjektet i det siste, men nå kan jeg endelig skrike det fra fjelltopper, heise flagget og ringe med kubjellene, -eller eventuelt blogge det fra godstolen: jeg er blitt forfatter! 

Sammen med noen av landets fremste kvinnelige bloggstemmer, har jeg vært med på å skrive en bok som har fått tittelen Mammarådet -16 bloggere om livet som mor i dag. 

I begynnelsen av februar vil du altså kunne lese våre personlige beretninger og tanker om alt fra besteforeldres rolle i oppdragelsen, 3D-ultralyd, ufrivillig barnløshet, kroppspress etter fødsel, eksponering av barn på internett og mye mer.

Nå skulle jeg ønske å si at jeg gledet meg som en unge, men det ville vært å pynte en smule på sannheten. For å være helt ærlig, så holder jeg på å krepere av utgivelsesnerver! Min tekst er svært personlig, og når det publiseres en slik frittstående tekst i en bok, så er det fare for at folk som ikke kjenner meg igjennom bloggen, kan tolke mine beretninger på varierende vis. MEN jeg er veldig stolt og glad for at jeg har vært med. Jeg har ikke fått lest igjennom alle de andre delene av boken enda, så jeg er utrolig spent og gleder meg til å holde boka i hendene.  Mange av mine favorittbloggere lurer blant forfatterne, så jeg tror det er rimelig bankers at dette blir bra lesing.


Bilde fra @susannekaluza 

Boka inneholder som sagt tekster etter 16 skrivedamer fra den norske blogosfæren, og alle tar opp forskjellige temaer. Den dyktige bloggersken, forfatteren og redaktøren Susanne Kaluza har sammen med Aschehoug forlag stått for utvalget og sammensnøringen av boka som kommer ut om noen få uker. DET STEMMER. Min tekst kommer på trykk. I en BOK!

-og jeg kaldsvetter. På en god måte. Tror jeg. 

Hurra!

56 kommentarer

Elsku elsku Jóna! Þú ert klárasta og duglegasta eintakið sem ég þekki. Gefðu sjálfri þér high five frá mér (ekki í andlitið, neineinei) og knúsaðu börnin og manninn.

Ást, Ást, Ást yfir hafið!

Gratulerer :D! Denne boken skal jeg lese :)

Gratulerer, Jona! Og jepp - det er en følelsesmessig berg - og dalbane å skrive bok ;-)

Gratulerer :-) Det er jo gøy!

Gratulerer så mye!

Det var vel ingen stor overraskelse at du var en av forfatterne av denne boka! :D

Det blir veldig gøy å lese det dere har skrevet! Jeg gleder meg:)

æææ! gratulerer så masse :D Når kommer boken ut? :D

Gratulera!!!! Så spennande! Og ein draum som går i oppfyllelse kan eg tenkje meg. Den boka skal lesast! :-) Gratulera igjen Jona, velfortjent.

Wow! Gratulerer så mye! Forstår nervene, men gleder meg på dine vegne! :)

Gratulerer så mye, Jona!

Jeg visste at du skulle være med. Eller, da jeg fikk høre om denne boka, tenkte jeg at du av alle må i hvert fall være med her.

Og gjett hva? Det er jeg og! Nå får vi kanskje til og med møtes.

Jeg gleder meg veldig til å lese teksten din. Jeg er helt sikker på at du ikke har noen ting å grue deg for. Du skriver kjempebra og jeg liker deg aller best når du er personlig :-)

Hurra!

Flink! Stolt av deg :)

Gratulerer så mye!! Jeg gleder meg til å lese ; )

Tonje Akershus

Tonje Akershus

Gratulerer med forfatter debut! Jeg er helt sikkert på at dette blir en kjempe bra bok! Så nå fikk jeg akkurat et ønske til bursdagen min :) Jeg har lest bloggen din i over et år og simpelthen digger den, måten du skriver på og temaene du skriver om! Ha en strålende flott uke! Snø Hilsen fra en mamma på Østlandet

Jeg har ventet på denne kunngjøringen! Gratulerer!! Så fantastisk! Jeg visste at du måtte være en av dem. Gleder meg så til å lese. :D

Lykke, lykke til !! Så gøy ! Det er jo bare helt på sin plass at du får gitt ut noen av dine gode og reflekterte tanker og meninger i en bok. Gratulerer ! L

berlinløvinnen

berlinløvinnen

Så moro! Gratulerer!

Jei! Dette er ikke noe å grue for Jona (selv om jeg skal innrømme jeg er litt over gjennomsnittet spent på mottakelsen jeg og!) teksten din er kjempefin! Du er så talentfull og reflektert og bra, så er stolt over at jeg kan bidra med mitt til at enda flere får øynene opp for det!

Oæ! Gratulerer så mye. :-) Dette var en stor og god nyhet!

Hurra!!

Så kult - jeg heier fortsatt på deg Jona :-)

Helga Lind Mar:
Hahaha! Elska þig konan mín!

Elina:
Tusen takk Elina :)

Line Konstali:
Ja. Nå har jeg bare skrevet en bit av denne boka, men likevel var det ganske heavy. Og nå kommer jo selve utgivelsen, og det blir nok enda mer følelser og ståhei. Jeg har utrolig respekt for dem som driver med dette daglig!

underveis:
Takk! Veldig stas og ganske skummelt!

Sovebebibloggen:
hehe, takk :) Gru-gleder meg!

Sarah:
Tusen takk! Den kommer ut i begynnelsen av februar.

Silje:
Ja det er forferdelig spennende, gøy og skummelt på en gang :) Tusen takk!

Vilde Sofie:
Tusen takk Vilde Sofie :) Ja det er nerver uten på huden her....

Casa Kaos:
Hei Marte! Du var en av dem som jeg visste at skulle være med. Til og med før jeg fikk høre det. Det kunne bare ikke være snakk om noe annet i mitt hode ;)
Gratulerer du også, og ja -jeg satser på at vi møtes for å feire dette :)

Tonje Akershus:
Oj, tusen hjertelig takk for veldig hyggelige ord, Tonje! :) Håper du får bursdagsønsket oppfylt da ;)

Anonym:
Tusen takk. Det var veldig hyggelig sagt av deg!

Susanne Kaluza:
Tusen takk kjære Sus! Hva ER det du har fått meg med på!? hehe, neida :P
Mye glede og myyye nerver! Takk for den formidable innsatsen du gjør på alle mulige kanaler :)

EmmaK:
Tusen takk Emma. Blir så glad for å se deg dukke opp i kommentarfeltet. Takk for at du har vært med hele veien sålangt! :)

Gratulerer! :) Så kult! :)

Så gøy at du er med i boka, Jona! Gleder meg til å lese!

Gratulerer, flinke deg! =D Gleder meg til å lese =D

Guðrun Benny

Guðrun Benny

Til hamingju Jóna mín , dugnaður í þér :) hlakka til að lesa :)

Gratulerer masse Jona! Dette synes jeg er velfortjent!

Så gøy! Gratulerer! Jeg hadde en følelse av at du kom til å være en av bidragsyterne til den boka. Jeg gleder meg til å lese!

Gratulerer så mye Jona! Gleder meg til å lese boka!!! :-)

Hanna:
Tusen takk Hanna :)

Jada! Dette blir gøy! Grattis med bokdebuten, jeg skal lese:)

*heia jona! jeg hadde en liten (les stor) feeling at du også var med i boka:) et selvsagt valg, spør du meg! gleder meg til å lese teksten din:)* hurra for oss*klem v

Så spennende og flott! Denne boken ser jeg frem til, både du, Kaluza og Casa Kaos er mine favorittbloggere, så denne boken blir garantert solid. Litt nerver hører vel med;-) Gratulerer med kommende utgivelse!

Ææ!! Fysøren, flinkiser!! ;) gratulerer så masse, når kan den kjøpes? :)

(Beklager at jeg IKKE har vært flink til å kommentere hos deg på lenge nå, er svært skuffet over meg selv, har bare vært opptatt med å skrive bachelor, phuuh;))

Heia Jona!! Gratulerer :) :)

Sara:
Tusen hjertelig takk Sara!

Anniken:
Takk! hehe, så gøy at du hadde de mistankene da. Tar det som et kompliment :)

Reidun Beate:
Tusen takk Reidun Beate!

Pia:
Takk takk! Ja det blir mye bra å lese! ;)

vigdis:
Hurra for oss ja! Stor stas at du også er med. Herlig når bloggere jeg har lest og vært fan av hele veien viser seg å være på forfatterlista! :D

Hanne:
Tusen takk! Så gøy da. :) Mange av mine favoritter er også på lista, så jeg er superspent på å lese de ferdige tekstene deres :)

Tone:
Tusen takk Tone! Boka kommer ut i begynnelsen av februar!
Og ikke tenk på det med kommentarer, du er herved unnskyldt! Fortsett å kicke ass på skolen du! :)

Sunniva:
Tusen takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere