hits

Venner på webben: BloggermøteDet finnes mange goder ved det å drive blogg, men en av de aller største fordelene synes jeg er at man får muligheten til å bli kjent med likesinnede mennesker som man ellers aldri ville ha møtt. 

Da jeg opprettet min blogg i november 2012, kjente jeg ingen som drev med det samme. Et drøyt år senere har jeg fått god kontakt med en drøss av fantastisk inspirerende folk, og et knippe av dem har faktisk blitt gode venner som jeg ikke ville vært foruten. 

Disse menneskene er vidt forskjellige personligheter, men de har alle noe til felles: de elsker å skrive og uttrykke seg igjennom bloggmediet. Denne uken var jeg en tur på Østlandet, og fikk endelig møte en bloggdame som jeg ble kjent med helt i begynnelsen av min egen bloggreise. Stine, aka Diaperdiva'en, er et sprudlende menneske som har både looks og brains i haugevis. Humor og selvironi skorter det heller ikke på. Jeg tror sjelden jeg har ledd like mye av en blogg før jeg fant hennes. Men det er ikke bare tøys og fjas hos Diaperdiva, for denne dama kan virkelig få sagt det, både om politikk og bleieskiftarbeid. 

Da vi ramlet inn døra hos Stine denne uken, var det som om barna våre alltid hadde vært venner. De forsvant inn på barnerommet og så stod vi der da. To bloggvenninner, og snart-forfatterdebutanter. Hei på deg, liksom. Hva sier man til en man har kommunisert med på Internett i over et år når man møter dem i virkeligheten? Vel, man sier en haug av ufullstendige setninger, fant vi ut. I alle fall når du har fem små barn i hus. Ungene koste seg, med lyd, og det merket vi. Men fy søren så deilig det var å endelig få snakket sammen, sånn på årntli'! 

 


Ja, hvis vi ser en smule anstrengt ut her, så er det fordi vi hadde en skrikende unge hver på armen. Oh the glamour of mammablogg-life..

Da vi fortsatt bodde i Berlin, var både blogg, chat og lignende en livredder også for gamle vennskap som jeg gjorde mitt beste for å hole liv i, selv om jeg var langt borte. Man kan si mye rart om den O'store Interwebben, bloggere, instagram'ere og den slags, men jeg må si at jeg er utrolig takknemlig for at jeg lever i den digitale tidsalderen, for uten nett og blogg hadde jeg vært mange venner og erfaringer fattigere. 


Har du møtt noen du har blitt glad i via blogg eller andre nettforum?


23 kommentarer

Ååååå - DERE altså! Nå kjente jeg faktisk at jeg fikk klump i halsen og en tåre i øyekroken, ja helt seriøst, for det bildet av dere to er jo fantastisk! ...og av en eller annen grunn helt surrealistisk. To av mine desiderte favoritter - SAMMEN? Verdener kræsjer liksom, men ikke likevel...

Og siden du spør - jeg har "møtt" flere jeg kunne tenke meg å bli kjent med utenom www!

Deriblant dere to, jeg skulle virkelig ønske at jeg var med på bildet og skravlingen og de ufullstendige setningene! Jeg kunne jo tilført noen barn og enda litt mer liv og kortere setninger også ;)

Jeg ble rett og slett rørt jeg nå...dere nydelige jenter <3

H

Uten nett ville livet mitt vært veldig annerledes. Nettkontakter og -venner utfyller mitt personlige nettverk (litt feil å kalle venner fra nett ikke-personlige, men hva annet skal jeg kalle dem?).

Dere ser fantastiske ut, og særlig med tanke på at det river en unge i hver arm!

Flotte er dere begge to (og bloggene deres)!

*fnis* jeg føler jeg er blitt litt kjent med en mamma til 3 barn, som jeg tidvis sender medisinske råd til via mail ;)

For noen damer!! *plystre plystre mens jeg sender laaaange blikk* (okei, det der ble jo litt sært all den tid jeg er dame, med mann, og i grunn ganske fornøyd med tingenes tilstand...), men fy hvor flotte dere er! Så gøy å kunne møtes på ordentlig :) Jeg føler jo jeg begynner å kjenne mange der ute..noen skulle jeg ønske bodde nærmere. Hvem sier at nettvenner ikke er venner, de også? :)

Jeg kan egentlig bare signere Hege sin kommentar! Den var liksom alt det jeg følte!

Når jeg så insta bildet i dag visste jeg bare at det var Stine du mente. Meg og snåsa *synsk*. :p

Så koselig! :) Det elektroniske i dag er jo bare helt fantastisk. Så lett å få kontakt med andre når de etter bare få sekunder ser akkurat hva du tenkte NÅ og ikke får vite det tre dager etter du skrev brevet og alt er forandret ;)

Så utrolig koselig. Liker dere begge veldig godt. Jeg har også møtt flere bloggere i virkeligheten og det er så hyggelig.

Nettet er helt fantastisk. Jeg har daglig kontakt med kolleger utenbys via chat, jeg kan finne bloggere med felles interesser som jeg følger og skriver med og venner som er på reise er det lett å holde kontakt med. Helt gull.

Hege (artigforkidsa):
Hehe, det føltes litt som verdener kræsja for meg også et øyeblikk, men det gikk fort over og føltes merkelig naturlig, og ikke minst utrolig hyggelig! Får ikke mindre lyst til å reise rundt og treffe bloggdamer etter dette akkurat ;)
Hadde ikke sagt nei til å få treffe selveste artigHege face to face! :D

Lammelåret:
Ja jeg føler meg innmari heldig som kunne holde kontakt med venner via nettet da jeg bodde i Berlin. Hehe, jeg ble ganske overrasket over at vi ser tilsynelatende rolige ut på dette bildet. Det var ganske ville tilstander med to smårollinger som hadde fått nok av bloggskravling for en dag ;)
Tusen takk!

Nina:
hehe, stemmer det ;)

TreTette:
hahaha! Nå måtte jeg flire litt. Jo takk takk. Du kan tro jeg fikk en smule prestasjonsangst av å stå der og posere med en MODELLmamma... jeeezes... :P

Mrs. C.:
Så utrolig hyggelig at folk gleder seg med oss. :) Det var så stas på så mange måter å endelig møte fine Stine som har vært min partner in crime fra starten av at jeg bare måtte dele :)

Drømmelykke:
Ja det er en skikkelig luksus! Da jeg bodde i Berlin hadde jeg likevel alltid min beste venninne like innen rekkevidde via internett om jeg skulle trenge henne. Vanvittig kjekt! <3

Jepp, jeg har fått venner via blogginga - fine, gode venner!

Så gøy!

Uten internettet ville jeg nok hatt det et hakk eller tjueåtte mindre sosialt liv, fordi jeg er jo støkk i huset etter ungene har lagt seg, uansett liksom.. Så what to do da?

Og jeg har noen forumdamer også som jeg er veldig glad i, og som jeg har møtt i levende live :)

Hurra for blogg og internettvenner! :)

Fine, fine damer! Brains og looks i massevis hos begge to der. Har også tenkt mye på hvordan det ville være å møte noen av de jeg har "blitt kjent med" i blogglandia i real life og tror det ville vært med skrekkblandet fryd! Hørtes ut som et koselig besøk! Er for lite bloggtreff for mammabloggere. Hvorfor har liksom interiørbloggerne enerett på det der?? nei, man får hive seg rundt..

JunePune:
Samme her June. Jeg hadde nok både hatt færre flotte mennesker i livet mitt, og mindre kontakt med gamle venner som er langt borte.

Livet i Casa Didriksen:
Ja helt enig! Dårlig med mammablogg-treff! Skulle gjerne vært med på flere!

Flotte, dyktige damer! Jeg håper den derre boka bidrar til at jeg får møte dere begge to!;)

Carina:
Ja det håper jeg virkelig Carina! Gratulerer til deg å ;)

Vet ikke hvor mange ganger jeg har lest dette innlegget nå.. hehe ;) Skjønner ikke hvorfor jeg ikke tok bilder.. irriterte meg grønn etterpå! Skikkelig dårlig blogger-mentalitet på meg den dagen altså!! (Jeg må ha vært ganske satt ut ;))

Haha jeg tenkte på det.. den første gangen vi møttes.. Jeg hadde skrevet et DIY-photoshoot innlegg.. (hvor jeg lata som jeg kunne noe jeg ikke hadde peil på, og du sa ingenting om hvor flinkiss du egentlig var!!) Ganske ironisk at du nå satt og lærte meg hvordan jeg skal ta bra bilder!! ;P

Fytti så mange fine kommentarer over her.. jeg blir helt svimmel av alt disse andre bloggvenninnene våre sier.. (Håper på å få møtt dem ALLE før eller siden!)

Og nok en gang, takk for et suuuuperhyggelig kaffebesøk! :D Og for de flotte ordene i innlegget her <3 Vi sees snart!! ;-)

En av mine aller bestevenninner ble jeg faktisk kjent med via nettby! I dag har ho en sønn på 5 og jeg har Kasper (1,5) og selv om vi ikke ses like ofte lenger kjenner jeg at dette er ei jente jeg kommer til å ha med meg for alltid. Herlig!

Så gøy å få være med å det møtet:-) Og helt enig med deg! det er en fantastisk bra side ved bloggingen alle de flotte menneksene man møter! Føler meg heldig, og er veldig glad for akkurat det!

Gratulerer med bok, forresten! Gleder meg til å lese! Boka ser veldig, veldig fin ut!

God søndag fra Karianne

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere