hits

Du er invitert!Folkens, nå skjer det snart! Nå er det like før boka Mammarådet, som jeg har vært med på å skrive, blir utgitt. I den anledning byr forlaget, selveste Aschehoug inn til lanseringsfest, og gjett hvem som er invitert? -du min venn!Møter du opp i Aschehoug sine lokaler den 5.februar mellom 18.00 og 20.00. vil du kunne treffe både meg, redaktør Suanne Kaluza og en god gjeng utgivelsesgira bloggdamer og slå av en prat. (Husk å melde deg på arrangementet innen 3. februar.) Det blir litt mat, drikke og helt sikkert glitrende stemning. Hvis du har lyst, kan du også kjøpe med deg en signert utgave av boka vår. 

Jeg har ikke ord for hvor ambivalent jeg har følt meg til hele boklanseringen -ikke fordi at jeg har tviler på boka, nei nei, saken er den at jeg ikke er så veldig glad i akkurat sånne ting som boklanseringer, forlagsfester og den slags skumle tilstelninger. Helt ærlig, så har jeg vært såpass pinglete at jeg vurderte å droppe hele utgivelseskalaset. 

Sist uke berget syke barn meg (u)heldigvis fra en planlagt tur på Vixen Blog Awards. Og på den ene siden var det litt kjipt at jeg ikke fikk rulle meg i glitter, glo på kjendiser og instagramme shiten ut av hele kvelden og slike artige saker, men på den andre siden var jeg bare sjeleglad for å slippe å måtte ta på meg noe annet enn bomullstights og singlet og prøve å få det til å se ut som at dette var noe jeg var vant til. 

Men nå har jeg vært så heldig å få skrive en bok, og det sammen med en gjeng utrolig smarte, flinke og morsomme damer. Det finnes ingen unnskyldninger for å ikke stille opp og smile for dette. Jeg kan ikke love noe amazeballs outfit, designersko eller chanelveske fra denne kanten, men jeg kan garantere ammeinnglegg i bh'en, bokprat og godt humør. 

Ja og så har jeg øvd på å skrive autografer siden syvende klasse da. Så den biten har jeg i boks.

Håper noen av dere har mulighet til å komme! 

 

16 kommentarer

Legen-wait for it-dary! (Funker bare om man kjenner til How I Met Your Mother.)

Sendte sms til barnevakten (mormor) og sa at hun måtte innfinne seg her den dagen, forhåpentligvis kan hun. :D

Mrs. C.:
haha, så bra!
Tror forresten folk må gå med navnelapper med kommentar-navnet sitt så jeg kjenner dere igjen hehe!

Mrs. C. sitt engasjement er i ferd med å smitte over på meg her!

Det hadde jo vært moro å stå bak en søyle og smugtitte på alle dere kjendisene da! ;D

Sovebebibloggen:
Neinei ikke no' smugtitting! Jeg vil jo hilse på dere når jeg først har muligheten! :D

Oi så spennende da... Staselig skummelt :p hvor mange er det plass til der? Blir en stor folkemengde med leserne til 16 bloggere :) barney stinson er kul haha!

Planen min funker sier'u?

Jeg tør nemlig ikke, så da må jeg ha litt moral support i en annen ikke-kjendis, så vi skal komme sammen og smyge oss rundt hjørnene. :D

Ja altså, den siste der var til deg, Gro!

(Sorry Jona, nærmest spam.)

Pen du var på bildet:)

Og gøy med bok:)

Gisela:
Jeg vet ikke akkurat hvor mange det er plass til, men jeg håper vi blir en god gjeng. :) Har veldig lyst til å treffe dere!

Mrs. C.:
hahah, det er lov. Blir veldig takknemlig hvis du får samlet en gjeng lesere! Men hva er dette med smyging og smugtitting? Jeg kommer da til Oslo for å hilse på og feire med hele gjengen! ;) Dessuten så ser jeg svært lite kjendisaktig og mest sliten husmor-aktig ut IRL. Veldig lite intimidating-kjendisfaktor altså. Ingen lusking takk! ;)

Marianne RG:
Takk. Skulle ønske du kunne være med!

Oh! Eg joiner deg med ammeinnlegga!!

*hurra; gleder meg til å treffe deg "in real life"!*klem v

vigdis:
Right back at you! :D

Gro og jeg snakket om antrekk i dag, Jona, og vi var veldig på jeans liksom. Og jeg må ha ammeinnlegg da, typ ull, så ikke jentene fryser.

Altså, vi kommer!

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere