hits

Påskeharen og reddharen

 

//inneholder reklame

Vi har vært og tatt selfie med en påskekjendis. Jeg må innrømme at jeg personlig syntes den haremaska var litt (okay, veldig) skummel. Men Storejenta, hun var henrykt, så turen var vellykket. Påskeharen nevnes nemlig i annenhver setning her i huset for tiden, og hun var ikke akkurat misfornøyd da hun fikk en sjokolade av ham på toppen av det hele. Og så det midt i uka også. Her bryter vi alle lover og regler in the name of påske.  

Konkurranseregler: Dra på ICA og ta selfie med påskeharen. Legg bildet ut på instagram med taggen #icanorge, (evt laster det opp på ICA's facebookside) er du med i trekningen av dagligvarer til en verdi av 10 000 kroner! ICA trekker en vinner hver dag frem til konkurransen er over. Påskeharen lusker rundt på alle ICA butikker frem til 17.april mellom klokken 16 og 18.  

Her er vårt bidrag i konkurransen:

#detsmilet som avslører dyremaskefobien til undertegnede.. #icanorge

Nei, jeg er ikke verdens beste på selfies, og frontkameraet på mobilen min har jeg bare en ting å si til: År 2002 ringte, og de vil ha deg og pixlene dine tilbake...

Men vi får håpe vinnerlykken er med oss til tross for pixlete kamera og sære fobier. For 10 000 kroner, DET er mye sjokolade det, som Storejenta sa. 

 

4 kommentarer

Så koselig bilde av deg og storejenta! Håper dere alle fem får en påske uten fobier (!) og med mange gleder og mye latter i stedet.

Påskeklem fra Birgitte

Birgitte:
Takk Birgitte. Prøvde å smile pent til tross for at jeg er litt rar ang dyremasker hehe.
En kjempefin påske til deg også!

Dattera di er utrolig søt:) dette går kanskje i strid med loven ikke si til dattera mi at du er fin.hehe men jeg mener det, hun er virkelig søt, og du virket som en ekte skribent på bilde:) og PEN:)

layla:
hehe, takk for det :) Jeg er selvfølgelig enig i at hun er veldig søt.
Og det er ikke fælt at andre syns det heller:) Så lenge folk jevnt over finner på mindre overfladiske samtaletemaer i hverdagen når de møter henne, så flyr jeg ikke i flint hvis de sier at hun er fin innimellom ;)

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere