hits

Puffits-party

Innlegget inneholder reklame.

Ja, jeg innrømmer det. Jeg er en sånn mamma som ofte har et helt lager med babykjeks, smootihes og tørket frukt ,slik at jeg slipper å ta i en eneste kniv eller et skjærebrett før vi raser ut av huset med trioen vår. Smoothiene fra Ella's Kitchen er fortsatt en slager, og nå har vi også fått teste ut de nye maispuffene fra samme merke.

Puffits fra Ella's kommer i to forskjellige smaker, ost og tomat, og bringebær og vaniljeSiden disse snacksene inneholder et par ting Lillebror ikke tåler, fikk storesøstrene være på testpanelet  denne gangen. 

Vi rigget til et lite maispuff-party...
...og knaste i vei.

 

Maispuffene er egnet for barn fra 10 måneder, og kommer i esker med fem porsjonspakninger hver og finnes på ICA, OBS, Spar, Prix og Meny.

Favoritten til testpanelet denne gangen ble ost og tomat, men den rosa posen fikk selvfølgelig et stort pluss i boka fra panelet for design...Jeg vet det er mange foreldre der ute (som jeg forguder!) som får til å lage lekre hjemmelagede snakcs til en hver anledning, og til og med synes det er enkelt. Men for meg har ferdigsnacks blitt en livredder. Med bare ett barn, og en mann i permisjon, var det andre boller, bokstavelig talt. Epler og bananer kommer såklart ferdig til å spises, så de blir fortsatt brukt for alt de er verdt, men det er ofte slik at en liten raslende pose med noe knasende oppi blir esset i ermet mitt. Spesielt når jeg er ute på farta med tre barn, mens far sitter fem timer unna på jobb og får time- for-time oppdateringer på sms om våre kaotiske eventyr. 
 

Hvordan er det med deg? Er du en babysnakcs-guru eller tyr du også til ferdigsnacks til ungene? 9 kommentarer

MMMmm, det så deilig ut. Jeg (ungene) digger Ella's Kitchens andre smoothies fra før.

Jeg lager hjemmelaget, jentas favoritt er melonmix. Men vår situasjon er helt anderledes en din, så full forståelse for letteste utvei! Vi er bare oss to, så det tar ikke lange ekstra stunden, og jenta underholder seg selv mens jeg ordner. Da er det klart at det er mulig :)

så spennende at slike er å finne i norge nå! vi brukte masse sånne da vi var med familie i usa for noen år siden. de har mye dårlig barnemat, men også noen geniale oppfinnelser..

elsker disse!! allerede fyllt opp lageret hjemme med begge to! snuppa er bare 9mnd, men elsker disse :))

Jeg venter første barn nå da, så jeg vet jo ikke hva jeg kommer til å gjøre. Men tenker jeg skal lage alt sånt og mat selv, hehe. Folk ler av meg når jeg sier det, så vi får se da :-p

Hvor blir det av deg, Jona? Du har nok tatt en velfortjent ferie? Håper du er tilbake i august! Savner bloggingen din :-)

Hei. Har du sluttet å blogge? Hvor er du?

Marianne:
Hei! Ja jeg har tatt meg en forsinket "permisjon". Noe jeg aldri gjorde da minstemann ble født. Jeg jobbet non stop med blogg og andre skriveprosjekter til han ble litt over et år gammel, og da følte jeg at jeg var veldig klar for å nyte de siste mnd sammen med ham hjemme før han begynner i bhg.

MEN nå er det straks barnehagestart, og jeg er snart tilbake for fullt på kontoret! :D

layla:

Hei!
Jeg har ikke sluttet, men tok meg en etterlengtet og forsinket "permisjon".
Men nå skal minstemann begynne i bhg om noen dager, og da er jeg tilbake!

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere