hits

Makeover
Da var det dags for en makeover på Mammalivet.

Den forrige bloggheaderen, laget av den talentfulle kunstneren Judith Carnaby, var desverre blitt en smule utdatert. Med tanke på at Lillebror aldri er å finne intullet i et teppe på fanget mitt lenger, og at jentene har vokst og endret seg mye siden illustrasjonen ble laget. Kaffe drikker jeg fortsatt da, og duploen ligger fortsatt strødd på stuegulvet. Og mannen, vel. Han er fortsatt flink til å sovne på sofaen. 

Men vi kjører minimalistisk stil for nå, og så får tiden vise om visse kunstnere kan overtales til å oppdatere familiebildet. Bildet på headeren er forresten tatt av Bjørn Inge Karlsen, som er en fantastisk flink fotograf hos Egmont. 

Og mens vi snakker om endringer... Mange lesere har fortalt meg at de savner den mer personlige touchen på bloggen min, som den hadde da jeg begynte å skrive, for ca to år siden. Jeg skjønner godt hva de snakker om. Det har vært mye saklig, og ikke så mye Jona, den siste tiden.


Foto: Bjørn Ingen Karlsen

Men på et vis har det vært godt å ha fokuset på mindre personlige saker, som ikke går direkte på hva vi driver med hver eneste dag. Det å skulle løpe rundt med kamera, forsøke å skape brukbare bilder og fange opp hverdagshistorier mens jeg har vært alene med tre barn, og liksom skal drive mitt eget foretak på si, har heller ikke vært enkelt. 

Heldigvis blir det snart andre tider. Pendlermannen skal slutte å pendle på nyåret. (Can I get a hallelujah!?) Og da innbiller jeg meg at jeg skal ha mer tid til å fange øyeblikkene i hverdagen, og reflektere over dem med artige innlegg, før noen tisser seg ut eller dumper en hel bolle havregrøt i fanget mitt. 

Så hurra for nye og forhåpentligvis litt mindre kaotiske tider (yeah right) ! Og takk til Lina, for teknisk support i headerdesign. 

 

 

17 kommentarer

For en fin header!! Og for ei dame!! Kjempefint ble det :)

Gleder meg til mer Jona ;)

God helg kjære du og dine <3

Hallaluja! Du er kjempe dyktig Jona! Og bildet av headeren var kjempefint. Ha en flott helg :-)

madelene:
Takk takk og en god helg til deg og!

Diaperdiva:
Takk Stine! God helg til deg og gjengen <3

HALLELUJAH!

fin header og enda finere dame!

Maria:
Takk Maria :) Hadde en superflink fotograf. :D

Så fint det ble. Jeg droppa makeover jeg, og startet isteden helt fra scratch. Følte at det var mest riktig. Jeg har jo vokst endel på de 6 årene jeg har blogget, og trengte rett og slett noe som var mer meg..

Syns headeren ble kjempefin. Og ja takk til mer av gamle jona (og hurra for mer tilstedeværende mann. Jeg fatter ikke hvordan du klarer hverdagene) ;)

Wow! Utrolig fin header Jona! Nydelig bilde av deg også! :D

Synes den nye headeren er fin! Og har også tenkt at den gamle var snart utdatert med tanke på han som ankommer snart :) (og ikke fordi jeg ikke likte den gamle altså.)

Og så godt å høre at det ikke lenger blir pendling. Det blir nok godt for alle parter.

Jeg må innrømme at jeg også har savnet det personlige preget, men jeg liker også at det var vært veldig saklig (som ikke-mor lærer jeg veldig mye). Jeg tenkte egentlig at dette var et personlig valg du hadde tatt mtp privatliv etc. og forstår det fullstendig, men må si jeg også ser frem til det hvis det blir mer tid til det mer personlige i fremtiden også.

Flott dame, fin blogg som jeg koser meg med.

Klem fra jordmor

Sara: Takk :)
Ja det var nok litt for å skjerme meg selv og ungene at jeg begynte å skrive mer saklige innlegg. Men også fordi at slike kan skrives når som helst og ikke hadler om hva vi har gjort den dagen.

Hild Frøya:
Wow! seks år. Respekt! :)

Flott header, Jona! Jeg synes den passer veldig fint til bloggen din! Det blir spennende å følge deg videre!

Karianne:-)

Ps Å finne den gode balansen av logos og patos er definitivt ikke enkelt.

Hallejula og alt det der!! :) Jeg har savnet det personlige, og så har jeg følt at jeg har vært aaalt for personlig på min blogg når du, som er en av de jeg identifiserer meg mest med her i bloggverden, har holdt sånn tilbake..og da har jeg fått dårlig samvittighet og alt det der?. :-D Men jeg er trofast leser her inne uansett hvordan du velger å legge opp løpet! :)

EventyrElin:
Takk Elin :) Godt å høre at du holder ut med meg uansett format :)

Mammadamen:
Jepp, det er akkurat det. Den balansen der gjør meg tullete. Jeg tror jeg må sette meg ned og lage et kart over hvor hvilke sjangere skal skrives, nå som jeg har blogg, spalte og ande baller i lufta og føler meg rett og slett litt forvirret :P

Koselig at du følger med, Karianne :) Er stadig innom hos deg og ;)

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere