hits

IldprøvenDet ser ut til at skjebnen har bestemt seg for å la meg gjennomgå en ordentlig ildprøve før jeg tar fatt på tilværelsen som firebarnsmor. 

Det er i det minste slik man tenker etter en natt alene med tre kjempesyke barn, og stor mage. Jeg er rimelig vant til å måtte takle et par oppvåkninger om natten, (slikt er uunngåelig logistisk sett, med tre små barn) men denne natten tar kaka. Ikke et eneste minutt med søvn. Ikke ett. Husets tre små pasienter sørget (u)heldigvis  for å våkne på skift, så jeg rakk aldri å tenke på å sove.Men i et av de verste øyeblikkene, klarte Lillebror likevel å få meg til å være takknemlig, midt oppi alt kaoset. Et lite hode, lagt på skakke, en klem og en liten hånd som strøk meg over kinnet i nattemørket. Som om han ville si "jeg vet at du er sliten, mamma." Jeg er så desorientert at jeg kun er 80% sikker på at jeg faktisk skriver på norsk akkurat nå. Men ungene, de ser ikke ut til å være affektert av nattens sirkus.

Noe som alltid forbløffer med ved disse små menneskene, er evnen de har til å våkne etter en slik natt, og oppføre seg som om de har fått tjue timer med herlig, dyp og oppfriskende søvn. Det er med andre ord, fullt kjør i huset, til tross for at samtlige barn fikk brukt lungene svært godt, store deler av natta. Jeg har siden klokken seks i dag, fått plukke opp trehundre perler, feie opp en halv kilo cheerios, spyle små kropper som har badet i frokosten sin, plukke havregrøt ut av håret mitt, og løse opp flere heftige søskenkrangler. Ting er med andre ord, akkurat slik de pleier å være.

 Jeg bøyer meg i støvet for barns sparebatterier, og takker gudene for at det finnes kaffe og sjokolade. 
Fin onsdag til dere! (Det er onsdag? Eller? Hvilket år er det igjen?.?) 

 

 

12 kommentarer

Jeg bøyer meg i støvet- ønsket meg 3 barn, men etter å ha fått 2 med 14 mmd mellomrom så har jeg innsett at det ikke er mulig😂 Gøy å lese bloggen til en som er så skrivefør😊

Eg bøyer meg i støvet for DEG!

Hehe, god bedring til hele gjengen. Ja, det er utrolig hva de klarer, men synes det er enda mer utrolig hva du klarer!

Takk for et fin fint innlegg, jeg hadde en slik natt med to av mine også. Gosj, men det er bare det at snart 6 åringen tar etter fars søvnbehov, så siden det så klart var 6 åringen som var våken i natt så var det ganske kort lunte på han i dag.

Jeg har faktisk ikke spist sjokolade enda, men nå skal jeg sende avgårde noen mailer, skrive et innlegg på bloggen og synke ned i sofaen med noen sjokoladebiter :)

Ha en avslappende kveld, og en søvnig natt <3

Kudos! Respekt! Og ønske om en god natts søvn, snart...!

Håper denne natta blir bedre og at dere alle får litt søvn.

Klem fra ei anna trebarnsmamma som har vært der selv;)

Æsj, jeg føler med deg (og tenker all ære til deg!). Jeg ble sittende med ett stk sykt barn på fanget i halvannen time midt på dagen i går, da nesa var for tett til at han ville sove i senga si. Veldig greit når man har en å ta seg av, men ikke like lett med tre små. Håper formen er bedre i dag!

Anna:
uff, tette neser er søren ikke bare bare for en smårolling! :/
Nå er mannen hjemme, så jeg har maks to stk på fanget :P

Maria:
Takk Maria. Denne natta var mye bedre :) Mannen er hjemme og tok sin del av sykepleier-jobben :)

Anne:
Takk! I natt har jeg fått sovet litt, og føler meg som et annet menneske. Men merker at noen av basiluskene til ungene har funnet veien til meg :S typisk !

Fru Jacobsen (@frujacobsenno):

hehe, høres ut som vi er av samme ulla, jeg og seksåringen din. Veldig kort lunte på meg og når jeg ikke har fått sovet ordentlig på tre døgn. Kaffe og sjokolade hjelper heldigvis på det :P Håper ungene dine blir fort friske!

Sara:
Takk. Uff ja, man finner ut hvor utrolig langt man kan strekke seg om man må, når man er alene med tre små pasienter. Men jeg er glad mannen har kommet hjem nå. Hadde ikke orket en natt til med sirkus!

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere