hits

Fra adventskos til unntakstilstandSykdommen har visst slått ned røtter hos oss. Den ene infeksjonen overtar for den andre, og nå har stakkars kjære Lillebror pådratt seg lungebetennelse. Advents-stemningen gikk med andre ord rimelig brått fra pepperkakeduft og kalender-stas til legevakt-tur, nattevåk og unntakstilstand.

 

Jeg trenger vel ikke noe ytterligere forklaring på mitt plutselige fravær. Det er altoppslukende å ha syke barn. Og det å ha veldig syke barn, er enda verre. Det kan ha skjedd et statskupp eller valutaskifte i løpet av den siste uken. Hva vet jeg? Jeg har sykt barn. 

Man går rundt i en tåke på dagtid, fordi manhar ligget der hele natten og lyttet til pusten deres. Endrer den rytme? Er den for rask? Man legger hånden på den lille pannen hvert tiende minutt for å være helt sikker, og spretter opp i sengen for å holde og trøste når den neste hostekulen går i gang. Man bysser, gynger og hvisker myke ord inn i natten. 

Det går over, lille venn. Jeg lover deg at det skal bli bra igjen.

 

9 kommentarer

det går over! Og så kan mammahjertet slå rolig igjen <3 god bedring til knøttene og thumbs up til deg!

Huff og huff.

God bedring, håper det går over fort.

Ingenting i er så ille som syke barn.

Ååå?sender en god-bedrings-klem! <3

God bedring! Her i huset er minste gutten sendt i barnehagen før første gang på 2 uker etter 10 dager med høy høy feber! Livredd for en telefon derifra i dag! Håper dere kommer dere kjappt i gjen

Her har hele huset fått bronkitt, så jeg skjønner akkurat hva du snakker om. Håper han blir raskt bedre <3

Og en god klem til poden og den bekymrede mammaen <3

Jeg så på instagram at det fortsatt var sykdom i hus. Ønsker dere god bedring og håper dere kommer dere på beina igjen i god tid før jul. :)

Fru Jacobsen (@frujacobsenno):
Huff da! God bedring til dere også!

ash:
Ja her har Lillebror også vært borte fra bhg i flere uker siden november :/ Nå er han tilbake og jeg venter bare på at han skal få neste runde med sykdom :/

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere