hits

Nesting vol. 1«Nå er det ikke lenge igjen! Har dere begynt å stelle til baby kommer?» spør folk meg. Niks, er svaret. Redebyggingsinstinktet lar vente på seg denne gangen også.

Med drøye ni uker til termin med fjerde barnet, har jeg vasket nøyaktig null babyplagg, ikke har jeg dratt en eneste babysokk eller babyutstyr i hus, og rengjørings-manien med tilhørende kjøleskap-skrubbing og takvasking har heller ikke tatt meg så langt. 

Men vi har utrolig gode venner og familie som skjemmer oss bort med gaver til heldige Minstebror! 

Babyshower og førjulsbesøk har bragt med seg et lite lass med små plagg, tepper og sokker. Det er ikke fritt for at jeg får meg en liten virkelighets-støkk når jeg går forbi de bittesmå klærne som ligger klare til vask i hyllene. Tenk at vi skal få enda et lite menneske å være glade i. En å dele dagene med, kose med, trøste, bære og bysse. En som skal gi oss sitt første smil i takkegave for alle våkennettene. En som skal bli overøst med klønete suss og klemmer fra tre ivrige storesøsken. En som skal bli en del av den store, kaotiske familien vår, som om han alltid hadde vært her. 

Joda, jeg har nok begynt å glede meg litt. VeldigMen foreløpig nøyer jeg meg med å strikke videre på babyteppet i snegletempo, og satser på at høygravid-hormonene kommer og sparker igang redebyggingen på nyåret. 

6 kommentarer

Kanskje det er fordi du føler du har det meste på stell allerede? Det var slik da jeg skulle ha nr to etter 14 mnd også. Jeg sydde et rede etter jeg gikk ut i permisjon og senga ble montert mens jeg var på sykehuset. Så lenge du kjenner at du gleder deg til han kommer kan jo alt annet bare ligge enn så lenge. :)

Hei! Dette er mitt første besøk her, og jeg ville bare legge igjen et lite spor og si - etter å ha sittet å lest mange av innleggene dine (ble så oppslukt av temaene at det plutselig var gått 45 min :P), for en flott blogg!!! :D Jeg klapper i hendene og smiler bredt, for så mange fine ting du tar opp, og så gøy du skriver :)

Jeg ble helt revet med i "ammedebattinnleggene" dine, jatakk - mere sånt ;P Som mamma selv som ikke fikk helt til ammingen (noe som har vært et stort savn, og som jeg har grått mange tårer over) er det så sårt at folk kritiserer kvinner som ammer utover "12-mndrs grensen", for jeg kan ikke tenke meg noen finere måte for et barn å få trygghet, nærhet og mat. Du skriver så verdig og fint, samtidig som meningene dine er sterke. Og jeg kan ikke la være å tenke at dette er en viktig og fin blogg for mødre her i dette "annerledes-landet" å lese. Dette ble kanskje en rar og lang kommentar, men jeg mener at har man noe pent å si, så si det ;)

Takk for at du deler. Klem ifra en felles sørlending og ny, fast leser ! :)

Silje:

Tusen takk for at du legger igjen spor Silje! Alltid veldig stas å høre fra nye lesere, og spesielt når tilbakemeldingen er såpass fin :) Veldig motiverende!

Anna GL:
Tjaaa... vi har faktisk ikke så mye på stell som man kunne tro. Vi trodde nemlig at vi var ferdige med barn rett etter Lillebror kom. :P Så da ble mye gitt bort når han vokste ut av klær og ikke trengte diverse utstyr lenger. :) Så plutselig fant vi ut at flokken ikke var helt fullstendig komplett enda, og nå er det en del som må i hus igjen til baby.

Babyrede til sengen vår, bilstol og litt klær må vi nok ha. Og litt smått til selve hjemmefødselen må nok også rakes inn.
Men kanskje jeg bare har lært at en liten baby strengt tatt ikke trenger så voldsomt mye utstyr? Så lenge vi har nok varme klær, bæretøy og en trygg soveplass så føler jeg ikke vi behøver så mye mer :)

Og ja, jeg gleder meg voldsomt nå. Hvert spark fra Minstebror gjør at jeg lengter etter å holde ham <3

Her er det heller ikke så mye redebygging med nummer to, jeg har knapt tid til å sjekke babyappen min med daglige oppdateringer. Men jeg har fortsatt goood tid, er ikke termin før midten av mai. :) Jeg har imidlertid også tenkt å strikke et babyteppe, siden førstefødte fikk et. Hvilken oppskrift bruker du? Om du bruker oppskrift, da. :)

Anna:
Babyteppe er tradisjon her også. Alle barna har fått et :) En tålmodighetstest for en utålmodig sjel som meg. Akkurat som svangerskapet :P Har bare en fjerdedel igjen nå, så det er mulig jeg til og med rekker å få det ferdig.. :P
Strikker ikke etter noen oppskrift denne gangen. Bruker alpakkagarn og strikker perlestrikk på rundpinne nr 5 med forskjellige farger til jeg føler det er stort nok :)

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere