hits

40 uker!Welcome to the final count down folkens! 

40 uker er fullført, og innen to uker er jeg firebarnsmor. Hadde det ikke vært for at jeg er SÅ innmari ferdig med å være gravid, så hadde det sikkert vært litt skummelt å tenke på.

Sånn sett er kroppen min ganske lur, som lar meg bake babyene mine til jeg er så lei at jeg ikke engang blunker av tanken på rier, ammestyr, eller det å få ansvaret for en nyfødt igjen. Give it to me, sier jeg bare. NÅ er jeg klar! 
Vi har for tiden to jordmødre på vakt for oss døgnet rundt, pluss et par besteforeldre, tanter og onkler som venter veeeldig på en viss telefon fra oss. No pressure altså.

Denne uken har vært veldig rolig. Litt for rolig for min smak. Jeg kjenner rett og slett ikke et eneste lite tegn på at kroppen gjør seg klar for den store dagen. Kynnerne som pleide å komme så ofte at jeg mistet tellingen, har forsvunnet. Ikke har jeg  noen mystiske "murringer" eller andre spennende saker heller. Det er bare stille. Sånn bortsett fra bedagelig romstering fra Babybror, noe som tyder på at han begynner å få det trangt der inne. 
Men jeg merker på meg selv at jeg befinner meg midt i den tjukkeste fødetåka. Egentlig kunne jeg tenkt meg å gå i hi og bare sove frem til fødsel. Men i stedet vralter jeg rundt og vasker der jeg fortsatt kommer til, strikker når jeg sitter, og forsøker å distrahere meg selv så godt jeg kan. 

Tanken på å gå på overtid enda en gang lurer i bakhodet. Jeg lengter så fryktelig etter å få møte denne karen, at jeg ikke kan forestille meg hvaslags tilstander det blir i heimen hvis jeg ikke har født innen mandag. Jeg er nok ekstra bekymret for å gå på overtid, siden vi planlegger hjemmefødsel. Går jeg mer enn en uke over tiden, blir det fort snakk om igangsetting på sykehus. Noe som er så fjernt fra det vi ønsker oss at jeg ikke engang orker å tenke over det. 


"Kebab til lunsj, middag og kvelds, -fordi jeg fortjener det..." 

Derfor har jeg fra og med i dag innført "free pass" regelen for meg selv, for å overleve de neste dagene. En tradisjon jeg har holdt i alle svangerskapene mine. For når man er såpass gravid at man bikker over i TIENDE måned av rugeperioden, så har man rett på et "free pass". Det vil si at jeg hverken gidder å ha dårlig samvittighet for at jeg ligger som et dovendyr på sofaen store deler av dagen, at jeg sover 15 timer i døgnet, eller for at jeg spiser nøyaktig det jeg har lyst på, nøyaktig når jeg vil, uten å ofre det en tanke. Sjokolade til frokost anyone? 


Siden jeg teknisk sett er i permisjon, blir det muligens mindre aktivitet på bloggen fremover, men om du har lyst til å være flue på veggen i ventetiden, kan du følge mammalivet på instagram. 9 kommentarer

Lykke til! Jeg har et spørsmål til magen din... Bruker du den som bord?? (vet dette er rimelig barnslig og random men den ser så praktisk ut til det). Flott er du i alle fall!

Uke 40!! Du var ikke mange ukene på vei da vi var på hagefesten, og det føles ut som det var i går!!? Muligens ikke for deg da.. ;-) For en vakker snart 4-barns mamma du er!! Masse lykke til med hjemmefødselen, og barseltid! Krysser fingrene for helga! Og jeg skal sjekke instagram for oppdateringer!! ;-) Stor klem <3

Woa - maven sidder højt:o

Og ventetiden går bare sååå sagte til slut;o

Å gå overtid er-ingen-spøk nei. Snakker meg om terror. Lykke til! Håper for din del at det snart er over og du får treffe karen din :)

Utrolig kjekt at kroppen kommer til det punktet hvor nok er nok og fødsel bare får komme.

Venter og min fødsel nr 4 og pr nå litt panikk ang smerte. Lever på nettopp det med nok er nok.

Tvitvi for at fødselen din starter av seg selv.

Lykke til!

Masse lykke til med fødselen!

Tenker sånn på deg nå! ! Håper det store snart er i ferd med å skje! Tvitvi💙

klem

Hvordan kan du ha en så stor (og flott) mage uten ett eneste strekkmerke?! Dør av misunnelse. Du ser helt fantastisk ut! <3

Silje:
Jeg har strekkmerker! De bare synes ikke så godt på bildene siden de ble tatt på litt avstand, men merkene er der! :)

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere