hits

Det var deg
Den anelsen jeg hadde, lenge før det kunne bekreftes at du skulle komme til oss. 

Den dagen jeg sendte bilde av to små streker til pappaen din som var på jobb langt borte. Den velkjente uggenheten som preget morgener, ettermiddager og kvelder i tre måneder. De første små boblende bevegelsene som fikk meg til å slippe alt jeg hadde i hendene, og legge meg en hånd på magen.

Det var deg. 

De første kornete, sort/hvite bildene av en liten reke. Den dagen vi fortalte storesøsknene dine at du var på vei, men at det fortsatt var lenge å vente. Den dagen vi fikk vite at du var en lillebror.

Det var deg det

De lange kveldene da jeg lå og kjente små føtter dytte mot hånden min, og jeg forsøkte å forestille meg hvordan du så ut. De slitsomme dagene da søsknene dine var så krevende, og pappaen din så langt borte på reise, at jeg tvilte på om jeg var klar for enda en liten baby. De hemmelige samtalene jeg hadde med deg da ingen hørte meg.

De siste ukene da jeg lengtet og lengtet etter en liten sjel som jeg aldri hadde møtt. 

Det var jo deg. Det var du som var med meg hele veien. Det var du og jeg som var ett. Og nå er vi to. Oss to og resten av flokken. 

Og jeg er så takknemlig for at det var akkurat du som skulle bli vår. 
39 kommentarer

Gråt en liten tåre nå.. Så fint <3

Nydelig! Akkurat sånn føles det når de plutselig er mer enn en kul på magen og en bevegelse på innsiden <3

Nydelig liten gutt :)

Og der... der fikk du tårene til å renne atter en gang.

Nydelig ord skrevet av nydelige tanker.

Nydelig skrevet, jeg fikk "klump i halsen" 😀

Drømmelykke:
Ja det er så rart at det hele tiden var akkurat han her som bodde der inne hele veien. <3

Rørende skrevet. Er selv på overtid nå med nr 3. Lengter etter å ha lillebror i armene. Og... Tar gjerne imot tips på å holde motivasjonen oppe på overtid !!

Hulk! Du skriver så vakkert! Jeg er SÅ hormonell. .. dine ord blir liksom mine her jeg ligger på sofaen og slapper av med lillebror i magen, 36 uker på vei, mens jeg samler krefter til å hente den kommende storesøster i bhg.

Takk for at du blogger! Deler!

Håper den begynnende brystbetennelsen forsvant over natta!

Klem 💟

Herlig skrevet! Kom er tåre eller to her jeg sitter på jobb og kjenner romstering og deilige dunk i magen av en liten en <3

Åå, kjære deg så vakkert! Gratulerer med vel overstått og en nydelig sønn! Sitter her litt tårevåt (og hormonell) - venter på min lille gutt som har termin på tirsdag. Merkelig hvordan jeg føler vi allerede er kjent - og hvor uendelig stor den kjærligheten jeg allerede føler for ham er. Takk for en nydelig og ektefølt blogg, jeg nyter å følge deg :-)

For en nydelig liten skatt! Nyt babytiden, for du vet den går så alt for fort :-)

Denne traff rett i hjerterota mi :)

Noen tårer fant også veien frem. Ble selv mamma for første gang for 3 uker siden, så kjenner meg veldig igjen i teksten :)

Gratulerer så mye med en fin liten gutt ☺️ Utrolig vakkert skrevet 🌸💙

Så vakkert! Du får tårene till å trille idag og :)

Mariann:
Tusen hjertelig takk Mariann! Håper du får en flott fødsel!

Merete:
Takk Merete. Formen har begynt å komme seg litt, så jeg håper jeg slipper at det blir noe mer.

Nydelig gutt og nydelig skrevet!

Gratulerer! 💙

Line

Fortsatt hormonell jeg enda det er 2,5år siden fødsel! Kjempe vakkert! :-)

Så vakkert. Kjenner igjen følelsen. Prinsen min er tre uker idag <3

Her setter du virkelig ord på noe alle mammaer føler! Så vakkert og godt skrevet. Må nesten ta til tårene. Det er så deilig å møte den lille, og så godt å bli bedre og bedre kjent. Gratulerer så mye med din nydelige lille gutt! Nyt babylukten og de små hender og tær <3

Hei på deg! Sinnsykt flott blogg! Håper du får en knall helg hilsen Vegard.

Akkurat det der syns jeg var så rart å tenke på med førstemann også. Nå lurer jeg veldig på hvem han i magehulen er denne gangen. At det liksom er han som kommer om en drøy måned er han som har vært der helt fra begynnelsen av, helt fra bittelite frø til ferdig baby. :)

Dette var nydelig, både ordene og den lille gutten din.

Marianne:
Takk :) Nå håper jeg du har babyen din i armene allerede. Men det som hjalp meg var å omstille meg og tenke på siste frist for igangsetting som min nye termindato. At jeg senest da ville få møte babyen, uansett hvordan det skulle skje. Det var godt å holde fast i. I tillegg prøvde jeg å holde meg opptatt med koselige aktiviteter, cafebesøk, besøk av venner, babytøyshopping, egenpleie, akupunktur for å roe ned stress i kroppen, laaange dusjer, Netflix og noe godt å spise osv :)

Hei! En mor kjærlighet til sitt barn er så vakker. Jeg deler gratisprodukter, rabattkoder og kuponger til bla. Sephora, Yves Rocher, Boozt.com, NLY og Hennes og Mauritz. Håper du og andre finner noe dere liker. Sjekk det ut :) Ha en fin dag!

*en mors Hei! Jeg har forresten skrevet et innlegg som handler om unge mødre og fordommene folk har. Hyggelig om du leser det og forteller meg hva du tenker. Ha en fortsatt fin dag! 

Nydligt skrevet og for en herlig liten gutt<3

Så vakkert skrevet...Og kjempe fine bilder!

Hei søte deg!

Jeg stakk bare innom for å minne deg, ja akkurat DEG på at du er god nok som du er og at du er spesiell! Du er verdifull for akkurat den du er, og jeg vil at du skal vite at du kan nå langt så lenge du aldri gir opp! Stå på, jeg og mange andre heier på deg - du er GOD NOK for akkurat den du er, og verden trenger deg <3

Ha en fin dag videre!

Anonym:
Herlig fred for en hyggelig kommentar :) tusen takk skal du ha!

Gratulerer så mye! Utrolig fin skapning <3 Har en sønn på snart 14 måneder selv og kjenner jeg har lyst på en til. Litt skummelt, men det er jo verdens beste 24/7 jobb og være mamma :)

P.S. Synes det er helt utrolig at du tok imot babygutt uten jordmor og at du taklet det så fint. Respekt! :D

Fin blogg og vakre ord du skriver!

Ta gjerne en tur innom bloggen min for en god latter :)

Så fint skrevet! Og fine bilder!

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere