hits

Du kjenner meg
Du våkner plutselig fra en dyp søvn. Merket du at jeg stirret på deg? Du sperrer opp øynene. Hever øyenbrynene, som om du er overrasket over at verden fortsatt er her. Kanskje var du et annet sted i drømmene dine? Kanskje var du tilbake i den lune magehulen din, hvor alt var mørkt, varmt og stille.

Nå ligger du der med vidåpne øyne og ser deg rundt i rommet, som om det skulle vært første gang. Du betrakter lyset, fargene og formene som omringer deg. Du hører
stemmen min som hvisker god morgen, og vender deg mot meg. Øynene dine fokuserer. Du rynker litt på nesen, ser litt forundret på meg i et øyeblikk.

 

Så sender du meg et smil som får varme strømmer til å bre seg i kroppen min. Det tannløse, brede smilet, og de lyseblå, klare øynene. Du kjenner meg. Vi kjenner hverandre. Vi har vært igjennom mye sammen allerede. Og ingen vet hva vi sier til hverandre når vi møtes i et stille, smilende blikk som dette.

 

4 kommentarer

Åå! Så fantastisk fint skrevet og for en nydelig liten gutt! <3

Håper dere får en fantastisk fin dag og start på den nye uken, Jona.

Varme klemmer sendes din vei! :-))

Så fint og rørende skrevet! For en vakker og fin lillebror :)

Åh... sukk... her strømmer tårene mine.... igjen som de har gjort støtt de siste 3, 5 ukene etter at min lille jente ble født. Du beskriver følelsene som om de var mine.

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere