hits

Stor Giveaway med Skinlove: naturlig og trygg hudpleie

//Annonse

Hvordan kan vi vite om produktene vi bruker på huden er trygge? Det er vanskelig å ikke bite på kroken som forbruker når produktene vi finner på parfymeriet eller apoteket er merket med «Fri for parabener!» Hurra! Det må vel være trygt da? Eller? Vel, ikke alltid:

Ta for ekspempel Sodium Hydroxymethylglycinate, (prøv å si det høyt tre ganger uten å stamme. I dare you!) et konserveringsmiddel som har erstattet de fæle parabenene i mange produkter. Dette nye stoffet virker konserverende fordi det gradvis brytes ned til formaldehyd. Bad news folkens... Formaldehyd er allergifremkallende, og vurdert som kreftfremkallende. *grøss* Parabener eller formaldehyd. Må jeg velge mellom pest eller kolera?
-Heldigvis ikke!
Selv om jeg er en hudpleiejunkie, har jeg ikke latt meg friste til å teste ut hudpleieprodukter på bloggen før nå. Grunnen er enkel. De fleste konvensjonelle hudpleieprodukter inneholder skadelige, hudirriterende, og til og med kreftfremkallende stoffer. Også de som skryter av at de inneholder visse «naturlige ingredienser» kan være proppfulle av andre tilsetningsstoffer vi aldri ville inntatt via munnen, og absolutt ikke burde smøre på huden vår. Slikt kan jeg hverken bruke selv, eller reklamere for med god samvittighet.


Da jeg ble kontaktet av Skinlove var jeg som vanlig ganske skeptisk. Men det viser seg at denne nettbutikken har strenge standarder for hvilke hudpleie- og kosmetikk produkter de tar inn, og ikke minst hvilke ingredienser de holder seg helt unna. Her kan du lese mer om skinlove sin standard.

Nyere forskning fra Framsenteret i Norge viser at nordmenn topper listene når det gjelder nivå av miljøgifter i blodet: "Mens det for 60 år siden kunne være seks-syv forskjellige skadelige stoffer i menneskekroppen, finner man nå mellom 200 og 400.     -skinlove.no-

 

Hva er Skinlove?
Skinlove.no er en norsk nettbutikk full av herlig naturlig kosmetikk og hudpleie, som enkelt og greit selger utelukkende trygge produkter. Hva er «trygt» spør du? Jo, de gjør researchen for oss, og sørger for å plukke ut kun de naturligste, tryggeste og beste produktene. Og det jeg liker aller best ved butikken, er at de lister alle ingredienser i alle produkter på en forståelig måte, og ikke på et eller annet gobbledigok-språk slik det vanligvis blir listet opp på baksiden av de fleste flasker og tuber.

«om et produkt finnes tilgjengelig på skinlove.no, betyr det at dette produktet har blitt nøye studert ingrediens for ingrediens opp mot det siste av forskning på potensielt skadelige virkninger.» -Skinlove.no-

 


Du finner for eksempel aldri aluminiumssalter, kunstige fargestoffer, DEA, formaldehyd, parabener, mineraloljer og retinyl palmitate i produktene som Skinlove fører. På denne listen kan du lese mer om hvilke stoffer de styrer unna i sine varer.

Blant produktene jeg har fått teste fra Skinlove.no, er hudpleieserien Pai. Kvinnen bak merket heter Sarah Brown. Hun hadde slitt med hypersensitiv hud i årevis, og tålte nesten ingen hudpleieprodukter. Etter å ha drevet research på hvilke kjemikalier som skaper helseproblemer hos folk, endte hun med å skape sin egen serie med helt naturlige og trygge produkter. Pai er en av merkene du får hos Skinlove, med 30-dagers fornøyd garanti! (Eventuelt kan du melde deg på giveaway her i dag og være med i trekningen av en produktpakke. Info kommer lenger ned i innlegget)


Min absolutte favoritt i Pai serien, er Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser. En rensekrem som er supermild og fuktighetsgivende, samtidig som den renser veldig godt. Jeg bruker denne hver kveld sammen med rensekluten i organisk muslinbomull, som følger med. Etterpå sprayer jeg som regel huden med en dæsj kjølende Pai Rice Plant & Rosemary BioAffinity Toner, som er beregnet på kombinasjonshud, og har samme ph som huden. På dagtid pleier jeg å bruke Pai Geranium & Thistle Rebalancing Day Cream under sminken. Denne kremen vant Bazaar Beauty Awards i 2011 under kategorien «økologiske hudpleieunderverk», og er beregnet på fet/ kombinasjonshud.

LuksusfølelsenEt par kvelder i uken, (når jeg får tid!) unner jeg meg en ekstra luksus, og bruker ansiktsoljen Pai Rosehip BioRegenerate oil som vant tittelen Organic Miracle Worker på Bazaar Beauty Awards. Oljen inneholder konsentrert nypeolje og E-vitamin.  Kliniske studier viser at nype effektivt reduserer forekomsten av arr, strekkmerker, sol skader og fine linjer i ansiktet. Jeg bruker to-tre drypp av denne om gangen, og det holder for hele ansiktet og halsen. 

Perfekt for sensitiv hud

Jeg var veldig spent på om disse produktene kunne holde det de lover. Jeg har nemlig hypersensitiv hud, som reagerer med å svi, klø og kort sagt frike ut av stort sett alt jeg våger meg å smøre på den. Men disse produktene har vist seg å være veldig gode venner med min kravstore hud. Det beste var at jeg synes huden min har blitt mye mindre blank i t-sonen etter å ha brukt serien i et par uker. Og det er et problem jeg har hatt ca siden jeg ble tenåring! Jeg kunne godt tenkt meg å prøve ut enda flere av produktene i serien, spesielt de som er beregnet på problemhud og arr. Det er sjelden jeg har blitt så begeistret for hudpleieprodukter. Men disse er både trygge, effektive og ikke minst deilige å bruke. Så jeg kommer garantert til å fortsette å bruke dem, og bestille igjen og igjen. Og hey, emballasjen fra Pai er miljøvennlig, og produktene er selvfølelig ikke testet på dyr. Terningkast seks i min bok!

Rensekrem, toner og fuktighetskrem fra Pai 


Og det beste av alt? Jeg har fått lov til å kjøre en fantastisk giveaway for Skinlove.no. Gavepakken jeg skal lodde ut til en heldig bloggleser, inneholder Pai produkter til en verdi av 1197,-  Gavepakken inneholder en rensekrem, en toner og en fuktighetskrem som passer din hudtype. Alt du trenger å gjøre er: å legge igjen en kommentar under innlegget, og fortelle hvaslags hudtype du har, (f.eks normal, tørr, fet, kombinasjon eller tendenser for rødhet) så blir du med i trekningen av trygge produkter som passer til akkurat din hud.

Husk å fylle ut epostadressen din i feltet merket «epost» (denne blir kun synlig for meg) slik at jeg kan kontakte deg hvis du har trukket vinnerloddet!

***Huffda! Giveawayen er nå stengt for påmeldelser!***

 


Vinneren trekkes om en uke! Tvi-tvi! 

 


 

103 kommentarer

Kombinasjon og tendenser for rødhet😘

normal hud! Spennende saker👍🏽

Jeg vil gjerne vinne. Har sensitiv/tørr hud :)

Åååå fine snille produkter 😁 Har vanlig hud tror jeg 😉

For en fin giveaway! ^^ Jeg tror jeg havner i kategorien(e) kombinasjon og muligens tendenser for rødhet.

Ingrid:
Ja jeg er helt frelst av disse produktene. All hudpleie burde hatt en sånn standard som skinlove har for det de fører i butikken :)
Husk å legge inn epostadressen din i feltet der det står epost, så jeg kan vite hvem du er, i tilfelle det blir flere Ingdrid'er som kommenterer :)

Dette hørtes da ganske så bra ut!

Jeg har normal hud, og slenger meg med i konkurransen :-D

For en fin give away:) Jeg har normalhud.

Høres neste for godt ut til å være sant, men du fikk meg nysgjerrig.

Har kombinasjonshud og tåler nesten ingen kremer eller hudprodukter!

Så fin du er på håret! Om eg skulle være heldig, ønsker eg hudpleie for kombinasjonshud. Sliter med å finne gode produkter uten for masse uheldige stoffer, så dette hørtes interessant ut! Krysser fingrene :-)

Jeg har tendenser til fet hud, men får eksem om jeg bruker kremer og sminke huden min ikke liker. Så fet og områder som er megatørre

Åh, denne hadde vært fin å vinne! Krysser fingrene. :)

Har tørr/sensitiv hud.

Huhei! Så fint at du er tilbake! Jeg har også slitt i lange tider med sensitiv hud. Hadde vært gøy å prøve dette! Jeg er vel det som kalles acneprone (?), ganske tørr, sensitiv og blir lett rød.

Ja takk ☺ fet hudtype

Dette høres ut som den perfekte hudpleieserien! 😄

Jeg har tør hud og tendenser til rødhet 😄

Normal :-)

Hadde vært super gøy å vinne å prøve nye produkter. Kombinert hud.

jeg har normal hud. Så gøy med en slik giveaway! Jeg har altid hatt lyst til å teste pai sine produkter :)

Så spennende! Har kombinasjonshud!:)

Normal og litt rynkete hud, hihihi. Sånn er det når man nærmer seg 40.... Skinlove er helt fantastisk, det kan eg skrive under på!!!!!

Virket som bra produkter! Jeg har nok kombinasjons...litt tørr noen steder.

Ganske tørr og sensitiv hud her :/

kombinasjon tror jeg samt en psoriasisflekk

Så bra giveaway! Jeg har kombinert hud :)

Har så vidt vært borti Pai-produkter før, men prøver gjerne igjen, for kombinasjonshud. Liker at de er fri for all slags lumske stoffer!

Har som deg Jona svært sensitiv hud, og atopisk i tillegg. Tørrhet og rødhet er kjedelige greier. Også en hudpleieprodukt-junkie, og elsker prøve nye merker! :-)

Kombinasjon.

Sensitiv/atopisk hud:)

Takk for fine tips! Synes det er veldig vanskelig å finne frem i hudpleie-jungelen selv :) Jeg tror jeg har normal hud.

Fin fin premie!! 😃 Har normal hud, tendenser til rødhet..

Har normal hud, blir fort blank, men når jeg først blir tørr blir jeg skikkelig tørr!! Håpløst

Så bra med giveaway på hudvennlige produkter:-)!! Som nybakt tvillingmamna så hadde det vært helt supert for både huden og lommeboka å få litt nye produkter. Har normal mot tørr hud.

Ha en flott dag!

Mvh Hanne

Jeg har tørr og sensitiv hud.

Gro l løkken

Gro l løkken

Hei jona! Jeg har ventet lenge på å høre fra deg på bloggen din!! Lurer sånn på hvordan det går;) Jeg venter selv nr. 4 i disse dager, og er rimelig spent (har ei på 5, en på 3 og en på 2 år fra før). Håper det går bra med dere! PS: jeg har normal hud😊

Har kombinasjonshud :)

Tørr :/

Fryktelig tørr hud. Spennende :)

Jeg har i alle år hatt problemer med huden så hadde vært så gøy å få prøve for har hørt så mye bra om disse produktene :) Har fet hud / kombinasjon.

Denne serien ønsker jeg svært gjerne å prøve!

Kombinert hud.

Normal hud

Kombinasjonshud.

Fin frisyre, forresten!

Jeg har brukt Skinlove sine produkter på småen min, men aldri på meg selv. Derfor kunne jeg tenkt meg å prøve :)

Har allerede handlet fra Skinlove. De har fantastisk god service, god informasjon om produktene sine og et brennende engasjement. Slike jenter må man jo like ;) Har ikke til enhver tid råd til å prioritere min egen hudpleie, men handler hudkrem (calm balm) til min sønn på 20 mnd med atopisk eksem. Den er fantastisk forresten! Eneste som fungerer!!

Blir kjempeglad om jeg vinner og får teste pai! ❤️

Har kombinasjonshud 😊

Veldig fin blogg! Hilsen ganske fersk leser 😊

Kombinert hud.

Tja.. Hva har man etter årevis med graviditeter og amming egentlig?;)

Normal og litt fet vil jeg tro? Hormoner har vært snille med huden min i svangerskapene men nå straks bryter vel min fete hud frem igjen;)

Hei Jona, takk for tips - dette håper jeg å prøve selv. Mens jeg først legger igjen en kommentar vil jeg gjerne spørre deg om tips til å få barnet til å sove natten gjennom? Jeg har en 11mnd gammel baby, som våkner 2-3 ganger hver natt. Som regel ammer jeg for å få henne til å sove videre. Sengen hennes står fremdeles på vårt soverom. Siden jeg har begynt å jobbe igjen for 2 mnd siden, begynner jeg nå å blii sliten - merker at et år hvor jeg ikke har sovet mer enn 2-3-timers intervaller tar på. Og så vil jeg gjerne spørre deg om tips til sår stump også - du som er slik en erfaren mor og har greie på det meste :)

Så fint at du er tilbake.. Har savnet dine innlegg som alltid gir meg inspirasjon, ro eller latter når jeg leser 😃

Har tørr/sensitiv hud med tendenser til rødhet..

Maria:
Angående nattamming, så har jeg avvent dem rundt 1- 1/2 års alderen med det. Det finnes mange forskjellige fremgangsmåter, men for oss ble det slik at pappaen måtte ta seg av den lille ved oppvåkning om natten. Ellers ble det enda verre, om jeg holdt ungen på mitt fang, og fristet med "matfatet" ;)
Et tips er å gjøre det gradvis, og ikke bråslutte. For selv om barnet spiser godt på dagtid, så kan det bli veldig sultent på natta hvis det er vant til å spise ofte da.
Anbefaler deg å ta en titt på tipsene som står nederst på denne siden hos Ammehjelpen.no: https://ammehjelpen.no/artikkel/16/Nattamming

Sår stump har godt av å luftes mye! :) La baby gå uten bleie så mye som mulig, og smør med naturlige salver som ikke irriterer huden før ny bleie skal på. Calm Balm 2 eller Angel Baby Bottom Balm, som fåes hos Skinlove, er helt supre! Bruker begge to her hjemme :)

Ingvild:
Takk for gode ord Ingvild! :)

Jeg har kombinasjonshud:)

Høres nesten for godt ut til å være sant 😊

Jeg har kokombinasjonshud..

Kombonasjonshud med pigmentforandringer. Flott frisyre;)

Atte du Jona. Jeg synes du er en rå dame, som skriver godt, er reflektert, og frivillig anskaffer dobbelt så mange barn som jeg regner med å ha kapasitet og ork til. Jeg liker deg og synes du er flink, flott og smart. Men nå ble jeg litt forundret. At du har reklamesamarbeid på bloggen din er jeg ikke i mot (bare for å ha dét ute av verden - enkelte blir støtt over å oppdage såkalte ´samarbeid´ på blogger de leser, jeg er ikke en av dem). Men. Jeg lurer på om du har lest noe om dette utenom reklamemateriellet fra skinlove?

Det er et par ting jeg stusser over.

Parabener. Jeg skjønner at mange ønsker å unngå dem, og jeg forsøker selv også til en viss grad (better safe than sorry), men etter å ha lest meg opp er jeg ikke så redd.

http://www.fhi.no/tema/kosmetikkbivirkninger/sporsmaal-og-svar-om-parabener

http://tjomlid.com/2015/05/31/kan-jeg-fa-tilbake-parabenene-mine-takk/

Mineralolje. Er det virkelig noen grunn til å frykte det?

http://www.paulaschoice.com/expert-advice/acne/_/Is-Mineral-Oil-Bad-For-Skin (ja lenken er til en blogg hvor de selger egne produkter, men forskningen som er lenket til er reell, om enn gammel)

Og det at alt skal være så ´naturlig´. Såkalt naturlige ingredienser i både mat og kosmetikk kan være vel så skadelige og allergifremkallende som syntetisk fremstilte. Det er bare å spørre han derre google. Mvh superallergisk mot det meste.

Jeg forsøker ikke å sable bloggposten din nord og ned, bare bringe litt refleksjon til torgs. Det du reklamerer for er en interessant nettbutikk jeg sikkert kommer til å bruke selv, og merket er jeg også interessert i (selv om jeg tviler på at jeg tåler noen av produktene pga de ´naturlige´ duftene). Er på desperat leting selv for å finne et godt alternativ til Dermalogica (de tester i det minste ikke på dyr), og har bl.a. prøvd oil cleansing method. Har også forsøkt no poo - ingen suksess. REN som selges på apoteket tåler jeg ikke, og de er ikke helt i topp på øko-siden heller. Altså. Naturlig kan være veldig bra det, og det er flott og fint at forbrukere blir mer bevisste på hva ting de smører på seg inneholder, men mye av informasjonen som spres på nett er preget av markedsføring fra den mer alternative siden, og manglende god forskning. Litt sånn vaksinedebatt-vrangforestillinger. Der sitter jo bare folk i hver sin leir og kaster stein på hverandre, uten å basere meningene sine på god forskning.

Jeg liker bloggen din godt og har hengt med siden starten, og gleder meg til bølingen blir litt eldre slik at du kanskje kan få skrevet litt mer. Du er på flere måter et foreldreforbilde for meg, og innlegget blue girl group har preget noe av min tilnærming til foreldrerollen. Bloggen din var noe av det jeg leste mye før fødsel for drøyt to år siden; det var liksom deg og hypnobirth stories. Jeg har langtidsammet og brukt bæresjal, og de crazy antrekkene dine fra sen-barsel-tiden syntes jeg var kule. Kanskje du allerede har tenkt på de tingene jeg nevner og tatt et standpunkt, kanskje du ikke har hatt tid pga doh, fire småbarn, begge deler er jo bra nok.

Ønsker uansett å melde meg på giveaway´en; kanskje jeg får noen nye favoritter, og hvis jeg ikke tåler de blir lillesøster glad :)

Må legge til - tørr, litt voksen blandingshud :)

(ja, jeg er seriøst med og har lyst til å vinne)

Dette er første gang jeg deltar i en konkurranse på en blogg.. Men hørtes så bra ut, fikk lyst til å prøve! Har blandingshud.

For en fantastisk give away! Og så fint å få tips om produkter som faktisk er snille mot både mennesker, miljø og dyr! <3

Jeg har kombinasjonshud.

Det er så flott at du er tilbake i skrivemodus, Jona! Jeg har virkelig savnet blogginnleggene dine. Har sagt det før og kan si det igjen: du skriver utrolig godt og selv om jeg ikke har eller skal ha barn, kan jeg ikke bli annet enn engasjert og glad og trist og lei meg og tankefull og ikke minst imponert! Hva du får til! Du er et forbilde for mange på mange områder. Vær stolt av deg selv!

Og ja, - jeg vil veldig gjerne være med i trekningen. Ønsker meg produkter for voksen og tørr hud.

Ha en strålende dag!

Birgitte:-)

Birgitte:
Takk for veldig hyggelig tilbakemelding, Birgitte! :)

Så flott serie! Og så herlig å oppdage at du har begynt å skrive igjen etter fødsel! Må si jeg synes mange bloggere starter opp igjen alt for fort, så bra gjort å "holde deg" litt.

Jeg har normal hud.

Tørr hud her...

Glamourlegen:
Ja, vet du, jeg har lest meg skjeløyd på kjemikalier og diverse tvilsomme komponenter i hudpleie helt siden jeg var gravid for første gang. Og jeg kan såklart på ingen måte si at jeg har funnet den ultimate sannhet om hva som er trygt og hva som ikke er det. Ikke engang forskerne som jobber med akkurat dette klarer å bli enige, desverre.
Jeg forstår at du stusser på parabenene. Dette er jo et tema som stadig diskuteres. Men det er en komplisert diskusjon, med utrolig mange faktorer å ta hensyn til. Jeg kunne listet fordeler og ulemper ved parabener i det uendelige, men det tror jeg hadde blitt et milelangt «reklameinnlegg» som hadde fokusert ganske heftig på «Det vi ennå ikke kan slå 100% fast, men som vi har sterke indikatorer på», enn det faktum at vi smører oss med ufattelig mange skadelige kjemikalier hele tiden, og dette kan vi faktisk unngå. Parabener er bare et eksempel som jeg tok med, men dog definitivt ikke det beste. Det var nok fordi at disse har fått mye oppmerksomhet, og er litt kjent, at jeg valgte å nevne de. Tar til meg kritikken, og ser at jeg kunne jo tatt for meg andre kjemikalier som har sterkere forskningsresultater som backer deres skadelige effekter. Når det er sagt, forsøker jeg likevel å begrense bruken av produkter som inneholder parabener. Når land som Danmark forbyr bruken av visse parabener, og forbyr bruk av parabener i produkter til små barn, tenker jeg at det kan da i allefall ikke være verre å heller gå for naturlige erstatninger, som grapeseed oil, eller vitamin-E komponenter, så lenge de er utvunnet på en måte som gjør at holdbarheten på produktene er dokumentert sikker.
Men, som sagt så er det metervis med lister over stoffer som finnes i konvensjonell kosmetikk og hudpleie, som jeg ikke vil anbefale noen å bruke. Grunnen til at jeg liker Skinlove, er at de er heller føre var, og gjør sitt ytterste for å finne produkter som inneholder alternativer som er jevnt over tryggere.
Allergier mot natulige ingredienser er såklart en viktig faktor når man velger hudpleie, men der må vi jo nesten bare passe på oss selv. Mange av oss reagerer på planter, essensielle oljer, visse typer frø ol. Men det fine ved butikker som Skinlove, er da at man kan på forhånd gå inn og se alle ingredienser i hvert produkt listet opp på forståelig språk i deres nettbutikk. Slik unngår man å kjøpe et naturlig produkt, som så viser seg å fremkalle allergi.
Takk for at du serverer konstruktiv kritikk på en slik ryddig måte! Det er noe jeg setter stor pris på som blogger, når folk tar seg tid til å puste med magen og invitere til en god samtale/diskusjon i stedet for å slippe løs sitt indre troll, og blir umulige å kommunisere med. Thank you!
Ang allergiene dine: om du skulle bli den heldige vinneren, så kan jentene hos Skinlove helt sikkert veilede deg mtp hvilke produkter som passer best for din hudtype.
Ha en strålende tirsdag!

Endelig et innlegg fra deg, du er savnet(kan forstås at du har nok å henge fingrene i me 4 småtroll..)💐 Vil gjette på at min hud går under kategorien normal. Det jeg ikke gjetter på er at jeg har antydninger til rødhet, for DET er mersom tydelig!🐸

Så spanande - blandingshud :)

Normal/sensitiv hud. Krysser fingrene!!

Se der ja! Er litt uenig med deg på noe pirk, men ellers synes jeg det var et sabla flott svar! Herregud at du orker å skrive sånn med fire små. Kudos. Er enig i at nettdebatter i Norge ofte savner ydmykhet og nyansering; spesielt fra kommentatortroll, men også lett tankeløse kommentatorer, og enkelte bloggere. Takk for fin meningsutveksling (selv om jeg ikke gikk like detaljert inn i materien som deg).

Ja, jeg er på jakt etter ny hudkrem og rens, så vil gjerne prøve for kombinasjonshud! Krysser fingrene :-)

Etter at svangerskapets periode med fantastisk hud og smashing hår gikk over når babygutt kom ut, er kombinasjonshuden tilbake, og tester gjerne. Høres ut som en fin nettbutikk. Min vesle gutt ga forresten beskjed at han ville ut i verden omtrent samtidig med din, kl. 02 den 22.02, men det tok litt lenger tid og vi bikket over i den 23. før vi endelig fikk møte vidunderet :-)

Liker godt skinlove, bestilte forskjellig stæsj når min lille mini ble født. Men har ikke unnet meg noen hudpleieprodukter ennå, så der hadde jo vert kjempestas å vinne!

Jeg tror huden min er normal, uten spesielle problemer, men jeg blir fort rød..

tørr hud her!

Normal hud 😊

Jaa :) Vil veldig gjerne vinne :) Jeg har normal-tørr hud.

Caroline:
Nei så artig at vi var i fødsel samtidig! :D

Har sensitiv/tørr hud :)

Desse produkta minner om det norske merket RÅ (http://råorganicskincare.no/pages/om-oss) - dei har fleire gode produkt til hud + hår!

Huden min er ein kombinasjon av tørr og feit!

Hurra, jeg er med. Tørr hud her!

Åh drømmer om å vinne!

Har kombinasjonshud og tåler nesten ingenting i ansiktet, men har så lyst til å bruke noe annet enn ACO resten av livet ;)

Klem til deg!

Spennende! Kunne godt tenke meg å prøve. Trooooor jeg har normal hud, uten å vite med sikkerhet 😊

Så moro😊

Jeg har en kombinasjonshud!

😃

Jeg har kombinasjonshud :)

Hei hei!

Jeg blir gjerne med i trekningen.

Litt usikker på hvilken hudtype jeg ha. Noen ganger tørr, noen ganger normal/fet. Tror jeg går for kombinasjonshud, jeg :)

Jeg har for lenge siden ønsket å prøve disse produktene men var litt skeptisk.

Jeg har normal hud :)

Normal hud:)

For en fin premie😀 jeg har tørr/kombinert hudtype.

Krysser det jeg har! Hunden min er normal, men litt uren om dagen:(

Endelig en trygg nettside med gode hudprodukter, takk for tips! Må jo prøve lykken, også - jeg har kombinasjonshud :)

Normal hud 😊

Det hadde vært fantastisk å få prøve disse produktene! Jeg følger Skinlove på instagram, men det har ikke blitt de helt store innkjøpene.. du vet, barn og skolestart, og baby i magen som skal ha sitt;)

Normalhud:)

Jeg trur min hudtype er normal. Kanskje litt tørr. Sliter mer med tørr hodebunn. :)

Så tøff du var på håret! :)

Jeg har sensitiv hud med mye rødhet. Krysser fingrene! :)

Kombinasjon 😉

Jeg har hørt mye fint om Skinlove, og ønsker å være med i trekningen. Jeg er gravid, så det er vanskelig å skulle definere hudtypen min. Tørr, med noen urenheter av og til. Disse hormonene, altså. Kombinert kanskje?

Normal:)

👏 Jeg har null vinnerlykke,men okke som; normal hud👍

Mariann Hansen

Mariann Hansen

Hei

Jeg har kombinasjonshud tendenser til rødhet!!

Kjekt at du er tilbake:)

Hei =)

Oppdaga tilfeldigvis skin love på instagram, men har ikkje bestilt noko endå , så hadde vore supert med en gratis "prøve pakke"!

Har veldig sensitiv hud, ganske tørr =)

Kombinert og sensitiv hud. Etter at lillebror kom i 2014 har huden min blitt "fjortis" og den fine gravidgløden ble erstattet med grå,vrien og trist hormonhud. Er såå klar for en liten boost :) Forøvrig fulgte jeg bloggen din ivrig mens jeg ventet på 3.mann i 2014 som er "atpåklatt". Etter to kolikkjenter med 14 mnd mellomrom må jeg si at jeg lo godt av mange gjenkjennelige hverdagsøyeblikk også de mer seriøse innleggene har mang en gang truffet spikeren på hodet.Herlig forfriskende tidsfordriv for en overtidsgravid. Jeg rakk nesten å lese hele arkivet mens jeg ventet :) Liker også veldig godt de fagrelaterte innleggene du har hatt om "high need children", babyspråk og det fjerde trimester. Det har vært en god trøst/innfallsvinkel i de 13 siste månedene med en gutt som ikke har klart å sove alene. Gleder meg til å følge deg fremover også! Stå på du tøffe 4.barnsmor <3

Fet hud her.

Så fint at du har fått tid til å skrive litt igjen. Du imponerer og inspirerer en nybakt mor i permisjon/doktorgradsinnspurt.

SiljeVanilje:
Tusen takk for gode ord! Finnes ikke bedre skrivemotivasjon enn sånne kommentarer. :)

Kombinasjonshud :)

Oj for en flott premie, jeg må jo bare prøve lykken.

Hadde nemlig vært så flott med noen skikkelig gode produkter for min hud.

Jeg tror jeg må si jeg har blandings hud.

For den er så opp og ned at man kan bli forvirret av mindre, ene dagen er den tørr å flassete, å noen dager etter er den fet, andre dager er den rød og veldig irriterende, å svien og stram. Så som du skjønner her er det blandingshud deluxe :p

Jeg har savnet det og ha noen skikkelige og GODE produkter til ansiktet, Men har ikke hatt mulighet til å spandere på meg noe dyrt i det siste.... Så da blir det bare slik.

jeg har lest endel om PAI produktene å de høres veldig gode ut, å det at det er naturlige ingredienser er jo bare helt supert,føler meg mye mer trygg når det er organisk og naturlig :)

Så jeg krysser fingrene og håper, hadde vært en drøm og kunne fått behandlet huden skikkelig med gode produkter...

-------- Håper & Ønsker --------

Du har en veldig fin blogg forresten, du er veldig flink med ord og skriver kjempe bra. :) Så stå på videre med bloggen, jeg kommer innom igjen, legger meg til på Bloglovin :)

Ønsker deg en kjempe fin helg videre, å ikke minst en kjempe fin Høst.

Hilsen fra Monica Karin

canim_monica@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere