hits

Vinneren av Skinlovepakken og tre favoritter til baby + RABATTKODE//Annonse

Da er kommentarfeltet stengt, og vinneren av Pai Skincare pakken fra Skinlove.no skal kåres!


For de av dere som ikke har lykken med dere denne gangen, så har Skinlove gitt meg lov til å gi alle mine lesere rabattkode. Koden gir 15% på alle produkter fra Pai, samt alle produkter fra Earth Mama Angel Baby. (Rabatten gjelder ikke pakker med små prøvestørrelser) Koden gjelder kun i dag og i morgen, mandag!

Koden er: mammalivet15

Litt om Earth Mama Angel Baby
Skaperen av Earth Mama Angel Baby, er Melinda Olson. Hun er sykepleier, urtespesialist og mamma. Hun gikk fra å eksperimentere med helende, organiske urteblandinger på kjøkkenet sitt, til å skape merket Earth Mama Angel Baby, som har rukket å bli populært blandt foreldre over hele verden.
Produktene hennes er basert på organiske urter, og er fri for allslags giftstoffer, parfyme og annet grums. Dette merket har også den fornuftige filosofien, at alle ingredienser skal listes opp på en forståelig måte, bak på beholderne.

Earth Mama Angel Baby lager produkter for gravide, barselkvinner, baby og barn. Du finner alt fra gravid-te og ammesalve, til babyshampoo og lotion i dette merket på skinlove.no.

Om babyproduktene jeg har testet for Skinlove:


Min personlige favoritt er Angel Baby Bottom Balm. Jeg har aldri vært helt fornøyd med de bleiesalvene jeg har prøvd til mine barn. Enten har de vært for ineffektive, eller for fulle av kjemikalier som jeg ikke er begeistret for å smøre på et barn. Men denne her nydeligheten. Den er så lindrende og god, i tillegg til at den er helt trygg for sart babyhud. Og så kommer den i en praktisk liten krukke som tar lite plass i stellebagen. 


Skinlove.no har forresten gavepakker med spesialprodukter fra dette merket, som for eksempel en «A little something for mama to be» til den ventende mammaen, og en «A little something for baby» til den nye verdensborgeren. Super barselgave-idé!


To kjappe tips til!
Karmameju Calm Balm 02
Calm Balm er en utrolig allsidig salve som gir et skikkelig fuktighetsboost og pleier huden. Den inneholder blant annet mykgjørende oliven, jojoba og shea, og pleiende lavendel, kamille og ringblomst. Calm balm kan brukes av hele familien mot for eksempel eksem, sprukne hæler, som aftershave på legger, som aftersun, bleiesalve, ammesalve, håndkrem og sikkert mye mer! Jeg har brukt denne på barneeksem, tørre albuer, på føttene mine og på tørre fingre, og er veldig fornøyd med resultatet. 


Beaming Baby våtservietter
Organiske, parfymefrie og klorfrie våtservietter som pleier huden. Disse inneholder blant annet aloe vera, og druekjerneolje. Aloe vera er pleiende for huden, og druekjerneolje er kjent for å være både antibakteriell og motvirke sopp. Hjemme bruker vi for det meste bare vann for å vaske babystumpen, men når vi er på farten er disse gull verdt. Våre barn har hatt en tendens til å få utslett av vanlige våtservietter, men disse har vært veldig snille mot sensitiv babyhud. Disse er så milde at jeg bruker dem på klissete barnekinn også.
Men NÅ dere. Nå er det på tide å få kåret en vinner!

Den heldige leseren som får en pakke med Pai rens, toner og hudkrem i posten, eeeeer:*Trommevirvel*


Hvem var nummer 15 på min liste?

Gratulerer, din heldiggris!
Flott om du kan ta turen innom mailboksen din. Jeg har sendt deg mail!


Så er det bare å ønske dere en fortsatt fin helg, og en knallstart på uka som kommer, med eller uten en pakke full av Pai!

Nyt finværet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere