hits

Du har forandret megKjære barn. Når jeg ikke kjenner på frykten for å svikte deg, legger jeg merke til hvordan du har forandret meg. Når jeg legger bort tanker om alle standarder jeg ikke lever opp til som forelder, ser jeg alt du har lært meg, og hvem jeg har blitt, med din hjelp. 


Du har lært meg å være våken og ta øyeblikket innover meg. La godfølelsen omsvøpe meg som om det ikke fantes noe vondt i verden, akkurat da.

Med deg kan situasjonen går fra pur lykke, lek og latter, til en sprukket leppe og skjærende gråt i løpet av et par millisekunder. Kontrastene er så hyppige og store, at jeg kan ikke annet enn å leve i nuet. Med deg vet jeg sjelden hva som kommer etterpå.
Du har lært meg at jeg, bokstavelig talt, vil ofre blod, svette og tårer for din skyld. Du har lært meg at grenser og prinsipper fort kan flyte ut, og at jeg er villig til å stikke hånden ned i toalettskålen for å redde favorittleken din. Holde begravelser for biller og mark, sitte våken ved sengen din natt etter natt når du er syk, bære deg i timevis når du trenger nærhet, og bytte niste med deg, når du finner ut at du faktisk hadde mye mer lyst på gulost enn den skiva du laget selv med leverpostei, skinkeost og majones på.


Jeg trodde jeg var den tålmodige typen. Men du har lært meg at jo med tålmodighet jeg har, jo flinkere blir du til å tøye den.
Du har lært meg meningen av sann, grenseløs kjærlighet. 

Fordi at uansett hvor sliten og sur jeg er når jeg står opp om morgenen, så lyser ansiktet ditt opp når du ser meg på toppen av trappa, og roper "MAMMA!"

 


 

Flere innlegg i kategorien Brev til mine barn finner du her. 

Følg oss gjerne på facebook og instagram. 

 

4 kommentarer

Åh, så koselig å lese et slikt innlegg fra deg igjen:D du er virkelig min favoritt blogger! ❤

Også er du så utrolig flink til å beskrive ting som er veldig lett å kjenne seg igjen i, og som er helt "sport on", - men som jeg selv ikke er bevisst på før du kommer med dine reflekterte og positive beskrivelser :))

Åh, dette var helt nydelig! <3 Nå fikk jeg lyst til å gå inn på barnerommet og kose med småtrollene mine!

Ingrid:
Takk Ingrid. Så hyggelig sagt :)
Dårlig med blogging for tiden. Livet løper av gårde med meg! Så det er ekstra hyggelig med sånne kommentarer :)

Så utrolig fint skrevet. Det du beskriver her er en av grunnene til at jeg og mannen elsker å ha blitt foreldre relativt tidlig; han var 20, jeg 23 i september 2013, nå er storebror 2.5 og lillebror 9 mnd og vi ønsker oss flere om ikke altfor lang tid :) Vi føler at vi vokser og utvikler oss med våre barn. Alt andre er igrunn ikke så innmari viktig. Det viktigste vi nemlig gjør her i livet, er å gi våre barn et godt grunnlag, en god start på livet deres. Jeg er hjemmeværende med begge og er stolt av det valget vi har tatt.

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere