hits

Et år 

Jeg hadde aldri trodd vi skulle møtes slik. Jeg hadde håpet, men selv etter at det skjedde, var det vanskelig for meg å tro at det faktisk hadde hendt. Hvordan kunne jeg være så heldig å få oppleve dette?


Du kom til verden en stille natt i februar. Som bestilt på termindatoen din, og i en lynfart som krevde min fulle konsentrasjon. En alenefødsel. 
Det er mange som blir bleke bare av tanken. Men for oss var det akkurat slik det skulle være. Din far, meg og deg. Alene i natten, uten forstyrrelser. Trygge og rolige. 


Et år har gått siden jeg så deg i øynene for første gang. Et år siden jeg tok imot mitt eget barn. Hvor ble dagene av? Jeg var jo her hele tiden, men jeg kjenner den synkende følelsen ta meg når jeg innser at det neste året vil bare rase enda raskere fra oss. 


Jeg blar igjennom alle bildene fra ditt første år. Det er hundrevis av dem. Men likevel ikke nok. Det blir aldri nok. 
Noen ganger får jeg nok. Nok av å være mamma. I øyeblikk hvor alt bare blir for mye.
Men jeg får aldri nok av deg


Noen ganger sitter jeg bare og studerer trekkene dine. Mimikken din, krøllene i nakken, de små hendene som ikke er så små lenger. Men du har ikke tid. Du løper fra meg, bokstavelig talt. Du må oppdage, prøve ut, klatre, krype, løpe, og ramle. Jeg fylles av stolthet over hvor god du er. Hvor kjærlig og varm, hvor morsom og rar du er.
Hver dag viser du nye sider av deg selv. Noen av dem er mistenkelig like på meg selv. Og noen er åpenbart fra din far, eller søsknene dine. Men mest av alt er du deg selv. 
Gratulerer med ditt første år, lille, søte, rare minstebror. 


Dette innlegget er i kategorien "Brev til mine barn". Les flere innlegg fra denne kategorien her. 

Én kommentar

Gratulerer! Du har en veldig nydelig lillegutt :)

Det var en vidunderlig fødsel, helt alene. Det høres så rolig og fint ut.

Det går alt så fort. Synes det gå enda fortere med tredje eller fjerde barn, enn med første eller andre...

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere