hits

Strikkeplagg til småfolket


 

Det er på tide at jeg innrømmer det. Jeg har holdt på med noe på si. 


Noen av dere husker kanskje at jeg for en stund tilbake skrev om alle tingene jeg ikke gjorde i fjor. Alle de tingene jeg egentlig ville gjøre, men alltid fant en unnskyldning for ikke å gjøre. 


Vel, jeg gjør så godt jeg kan for å holde det jeg lovet: nemlig å prøve og feile. Drite meg ut helt til jeg ikke driter meg ut lenger. 


I løpet av de siste par måneden har jeg jobbet med et av de mange prosjektene som har ligget og boblet i bakhodet mitt altfor lenge. Akkurat dette prosjektet er kanskje ikke så stort eller spesielt, men for meg var det noe jeg har klødd etter å gjøre i lang, lang tid. 
Så da hoppet jeg i det, med hodet først og uten å ane hva jeg drev med.  


Jeg begynte å designe barneklær. Nærmere bestemt strikkelær. 
De siste månedene har jeg laget skisser, strikket, revet opp igjen og strikket på nytt til det endelig resulterte i plagg jeg var fornøyd med. Jeg er virkelig ingen mesterstrikker, og jeg har ingen planer om å ta over verden med mine strikkeplagg. Men når man likevel bruker halve døgnet på å strikke, er det utrolig moro å få dele dette med flere likesinnede.

Processed with VSCO with t1 preset


Prosessen har jeg dokumentert under «dekknavnet» @dreamiknit på instagram. (Kanskje noen av dere har vært innom?) Det var vel for å teste vannet på et vis, at jeg begynte å vise frem strikkingen her, uten å avsløre at det var meg som stod bak. Men det som ikke ante meg var hvilken utrolig støtte jeg ville finne i instagram-strikkesamfunnet. Der har jeg fått både nye venner, hjelp fra utrolig flinke strikkere, og en haug med positive tilbakemeldinger fra folk som er like strikkefrelst som meg selv.Men nå som jeg er klar for å ta det neste steget, syntes jeg det var på tide å slutte å snike meg rundt bak en anonym profil, og stå frem med sideprosjektet mitt. 
 

 
 

Hei! Jeg heter Jona og jeg er strikkeavhengig. Jeg designer strikkeplagg til småfolk, og snart vil både mine oppskrifter og plagg bli tilgjengelig i nettbutikk. 
Hvis du også er glad i å manipulere garn, er du velkommen til å følge meg på @dreamiknit
 

 

 

2 kommentarer

Så gøy Jona! Kjempefine plagg du designer :) Masse lykke til med nettbutikk!

Åhhhhh jeg har også blitt helt gal av å strikke men jf kunne ingenting fra Før, altså nybegynner. Jeg kan kun starte men klarer ike å lese oppskrifter og forstår ingenting. Du er kjempe flink.stå på:)

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere