hits

Mom-cation: I'm out of here! 

Jeg strammer beltet på kåpen, åpner bildøren og tre små mennesker velter ut mot meg. Armer og ben over alt. Alle tre skal være først og alle tre skal holde meg i samme hånd mens vi går inn mot barnehageporten. Den fjerde kommer seg heldigvis til skolen selv. Jeg håper bare hun husket å ta på vottene. Det er høstvær men den beinkalde vinden kunne lurt hvem som helst til å tro at det var midt på vinteren.


Små kongler knaser under skoene våre mens vi beveger oss mot det lave bygget med rustrøde takstein. Jeg har tre barn hengende fast i hver sin finger på høyre hånd, og på den venstre armen bærer jeg et lass med skift og uteklær. En av ungene plukker opp en gammel ispinne og putter den i munnen. Flott. Nå får vi sikkert omgangssyken. Eller kolera. 


Jeg har garantert glemt å ta med ullsokker til skift. Håret den ene gutten står rett ut som stålull på baksiden av hodet hans. Skulle sikkert ha gredd det, men den kampen valgte jeg bort akkurat i dag. Bare det å få på dem ulltøy var nok til å lage svettemerker på ryggen min. 
Hjemme ligger både skittentøy og ubrettet rent tøy og venter i flere, store hauger. Rester etter frokosten ligger trofast på samme plass under matbordet når jeg kommer tilbake etter levering. 


Vanligvis ville dagen fortsatt i den samme gamle tralten. Jeg ville ryddet, sittet på kontoret, spist, handlet middag, hentet barn, laget mat, bygd duplo, tørket neser, badet og lagt barn. 


Men det skal jeg ikke i dag. Ikke i morgen heller. Faktisk skal jeg ikke gjøre noe av dette de neste seks dagene. Jeg skal på mammaferie.
For første gang på? eh, jeg husker faktisk ikke siste gangen jeg var borte fra dem i mer enn tjuefire timer.

Jeg sitter faktisk på flyet akkurat nå. Og jeg kan opplyse om at jeg ikke fikk plass i tåfis-fri sone. 
De neste seks dagene skal jeg tilbringe i Berlin. Helt for meg selv. Mye av tiden vil gå til et prosjekt jeg jobber med, men jeg vil uansett ha plenty av tid til å bare være meg. Gjøre de tingene jeg liker best, helt uten å ha ansvar for fire små mennesker tjuefire timer i døgnet. Drikke kaffe mens den er varm, spise frokost OG lese samtidig helt uten avbrekk hvert tredje minutt, gå på do uten et publikum på minimum to personer, sove hele natten uten å få en tå inn i venstre nesebor og ha voksensamtaler som består av sammenhengende setninger.


Det blir garantert uvant og jeg kommer til å savne flokken min så det svir langt inni sjela, men jeg gleder meg til å ta dere med på min første og forhåpentligvis ikke siste mom-cation  i Berlin! 


 mammalivets sprell i Berlin på instagram.

2 kommentarer

Så deilig, håper du får kost deg masse!😊💕

Og så koselig at du er tilbake på blogg, har

sett etter deg mange ganger siden mars.

Du skriver så bra😊

Så deilig, håper du får kost deg masse😊💕

Og så koselig at du er tilbake på blogg, har sett etter deg mange ganger siden mars. Du skriver så bra😊

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere