hits

Fantastic dirt and where to find it

Advarsel: sterke bilder av skitt og rot//  Jeg tullet ikke da jeg snakket om den sofaen her om dagen. Det er helt ufattelig hvor mye rart som ender inni sprekkene på den, og alle andre små kriker og kroker i huset vårt.

Hver mandag tar mannen og jeg en grundig husvask, (Ok, stopp en halv, nå juger'u igjen.  Enkelte mandager driter vi langt i å vaske, og det er søren ikke alltid like grundig rengjøring på gang) men det er et sted i huset som vi kun nærmer oss et par ganger i året.

Kanskje det er fordi det er så stress å gjøre rent der. (Det er en tomannsjobb som krever bøttevis med svette og akrobatisk støvsuging.) Eller kanskje det er fordi at det er grævla ekkelt å stikke hånden nedi der?

Uansett, i går dristet vi oss endelig til å gå løs på dette fryktede stedet: skinnsofaen. Og vi visste at det kom til å være dårlige tilstander der inne, men nøyaktig HVOR ille, den var vi ikke forberedt på.

Vi inntok den vanlige posisjonen der en av oss åpner mellomrommet mellom sofaputene, mens den andre stikker en hånd ned i det ekle og ukjente. Man kan aldri helt forutse hva som kommer opp fra sofaen. Det er garantert mye ekkelt, men kanskje vi finner en hundrings også? Derfor blandes den ekle følelsen med en litt barnslig forventningsfull stemning. Skattejakt, yey! (Vi finner aldri en hundrings altså.)

Denne gangen fikk mannen være den som grafset nedi det ukjente.  (Hey, jeg vasket sluket på badet OG vaskerommet her om dagen. It's only fair!) Men jeg hjalp faktisk litt til i sofasprekkene jeg også, og jeg hadde hele tiden en følelse av at jeg kom til å bli bitt av noe som levde der inne. At det skulle hoppe ut en eller annen merkelig skapning med skarpe tenner, to hoder og altfor mange bein, som i en scene tatt ut av Fantastic beasts.

Men vi slapp unna monstre denne gangen. Jeg holdt sofaputene åpne, og mannen grafset. Og grafset, og grafset. Opp av sofasprekkene kom håndfull på håndfull av skrotmix som de fleste foreldre sikkert kjenner til: Papir, fargeblyanter, smuler, klistremerker, hårstrikk, mer smuler og alle de små hårspennene og smykkene som har vært forsvunnet i mange uker. (Ehem! Måneder. Ok ÅR)

Etter at han hadde fått ut det vi trodde var alt, oppdaget vi at inni den sofaen som vi har hatt helt siden vi ble sammen, finnes det enda et hulrom som vi ikke hadde sett før.

Så det ble enda mer grafsing.

Og enda mer skrotmix.

Er du klar for å se fangsten? 

mmm-m! yummy! Hæsjtægg Godtforimmunforsvaret


 

Dette er på grensa til flaut altså. Men så er det også en veldig ekte del av mitt liv som (lat) forelder, det å deale med gross stuff. Så vær så god, håper noen får seg en latter. Og jeg beklager dypt hvis du satt og spiste mens du leste. 

hæsjtægg homeinterior liksom


 

Blandt skattene vi fant, var det 10 hårstrikk, 14 perler, 9 fargestifter, én neglsaks og én HEL krone! 

Etter all grafsingen utførte vi akrobatisk støvsuging med på høyt nivå. Med fire hender og en støvsugertupp oppi sofasprekken, før vi vasket ned hele greia med en fille som så ut som den hadde vært brukt til å pusse sko etterpå.

Og nå har vi en sofa som jeg tror vi kan erklære sånn halvveis trygg for helsa.

Until next time, couch monsters.

Hvor finner man "fantastic dirt" i ditt hjem? 

Ny her? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere