hits

Barneklær

BabyblåNå bør du kjappe deg lille mann. Eller begynne å tenke på det i alle fall... For hvis du har tenkt passe inn i denne lille nydelige saken som kom i posten helt i fra det kalde Nord, så kan vi ikke ha noe overtids-tull. Tusen takk kjære "tante" (kjæresten til min bror) som har strikket en nydelig liten babyskjorte i merinoull til Lillebror! Har dere sett noe så søtt? Til og med den barske, tyske mannen i huset brøt ut i spontan falsett når han så den "tnååååå SÅ søt!"

Hadde jeg ikke vært (veldig så) gravid fra før av, så tror jeg pinemed jeg fort hadde blitt det av å se denne skjønne lille skjorta.

Det er noe med små hjemmelagede klær som gjør meg så utrolig glad og rørt. Alle favorittplaggene som vi har til jentene er håndstrikket eller sydd av familiemedlemmer, og det er disse som gjerne går i arv til nye babyer som måtte komme i storfamilien.
Som en dåpskjole som tippoldermoren min sydde for hånd. Det er sikkert nesten 30 barn som har blitt døpt i den, inkludert vår L. Nydelig tradisjon! Kanskje denne lille skjorten også blir en av arvestykkene...?

Har dere noen spesielle plagg som har gått i arv i familien i mange år?

Kjære Babybror

Kjære babybror. Jeg har ikke glemt deg. Jeg vet at det ofte kan virke sånn, for jeg prater jo ikke så ofte til deg eller om deg, og jeg glemmer stadig vekk å holde hånda på magen og stryke fingrene over de små hælene dine som presser seg ut over alt. Jeg er bare litt opptatt med å være mamma til søstrene dine skjønner du. Men jeg skal bli flinkere. I går handlet jeg faktisk babyklær. Blå babyklær! Hurra! Kanskje du ikke må gå i rosa hver dag?Det er ikke det at vi ikke gleder oss til å treffe deg. For det gjør vi! Det er bare så uvirkelig at du skal komme til oss at det  har ikke sunket helt inn. En frisk liten gutt skal vi få. Et tredje barn.  -kan det være sant? -går det an å vinne i Lotto TRE ganger på rad?

Ullpysjamas<3
Psst: ikke glem giveawayen!  To dager til trekning.@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere