hits

Dagens Kaffekunst

Funny Breakfast

God Mandag! Er dere klare for en ny uke? I dag blir første barnehagedagen på jentene på evigheter. Jeg skal nemlig på første Pilatestrening etter jul, og deretter ut på tur med kameraet for å ta bilder av drømmebutikken min.
Frokost til to små jenter

Jeg er alltid hun irriterende dama som kommer akkurat to minutter for sent til pilatesgruppa og må gå "the walk of shame" til den siste matta i rommet, mens de tyske gravide mammaene sitter der og ser fornærmet på meg. Så jeg burde vel egentlig få rumpa i gir her.

Men først, en kopp kaffe. 
Kan ikke starte dagen uten. Eller, jo jeg kan. Men bør ikke!
Ønsker dere en super start på uka!

Nye fine koppen sin!

The Coffee Song

Today's cup of love
I have one new years resolution this year: Find one thing I am thankful for every day. Whether it is big, small, important to all of human kind, or just me, -I will think on it, write it down, or even share it with you guys. Today I aldready found something! Dear Lord, Mother nature, Oh great Spirit, Fate, Destiny or which ever of you it is that is not on a coffee break and listening:
Today I am thankful for COFFEE.Now, in all seriousness: I am truly grateful for this cup of coffee. God knows that the farmer who farmed the beans probably didn't get his fair share for it. (Should really try to buy more fair trade espresso..) A cup of coffee or a good cup of tea is something one might call "small things", but really people, it's not a given. Not everyone is lucky enough be able to get up in the morning, in their safe home and make them selves a cuppa in peace. And to be able to listen to Frank Sinatra while you drink it is just pure luxury. Ridiculous luxury.


What are you thankful for today?


Rask lunsj før Ultralyd

God Mandag! 

Bare en kjapp oppdatering mens jeg sitter og spiser lunsj.
RASK LAVKARBO LUNSJ: eggerøre med tomatterninger og revet ost

Om en halvtime må jeg hoppe på toget og komme meg til legen. Jeg har time til ultralyd og glukosebelastningstest.
Heldigvis så var det visst ikke en sånn test jeg måtte faste før jeg tar. Bare en rutinesjekk de tar på alle gravide på den klinikken. De liker veldig godt å være nøye disse tyskerne. Veldig nøye. 

Ultralydsjekk hver gang jeg er hos gyn, vekstestimering i uke 30 og 35, glukosebelastningstest, rutinemessig CTG-overvåking 1gang i uken fra uke 37 osv...

Jeg syns det er bra med mer enn bare én ultralyd i uke 20 sånn som i Norge, og jeg gleder meg hver gang jeg skal få se Lillebror på skjermen igjen, men jeg må innrømme at jeg føler meg litt over-sjekket og overbeskyttet her i über-nøye Germany. Men nå må jeg hive i meg kaffen og komme meg av gårde! 

Blogges etter ultralyden! 
 
Jona

Kitchen counter coffee talk

God morgen fra vår lille hule. 
Tror kanskje det er på tide å rydde litt på kjøkkenbenken, for den begynner å se ut som en blanding av en interiørbutikk og en botanisk hage, og det blir kanskje litt mye...?

Blomstervasen dere ser til venstre på bildet laget jeg i går. Utrolig enkel men syns den ble søt jeg. Skal lage et DIY innlegg om den senere i dag hvis jeg får tid.

I morgen reiser jeg som sagt hjem til Norge på besøk og jeg merker jeg begynner å få reisefeber. Kofferten er ikke på langt nær ferdig pakket, så det er planen for i dag. Pakke ferdig, og så rydde leiligheten.

Mannen og jentene skal i dyreparken i dag siden barnehagen er stengt. Skulle ønske jeg kunne blitt med. Giraffer er jo mye mer spennende enn koffertpakking...

Nei jeg får slurpe i meg resten av latten min og være litt produktiv!

Prøvde forresten ut en ny teknikk på kaffen. Var det ikke søtt vel?

Tschuss!


Is it a Circus tent?

God morgen!
I dag skal jeg være effektiv-flink-organisert-produktiv-voksen-Jona! *kremt*
Er lov å prøve seg i allefall.
Jeg har hundreogtyve (helt seriøst 120) ting jeg må ordne før avreise på torsdag, så nå MÅ jeg virkelig slutte å surre bort halve dagen på Pinterest eller på å ta bilder av kaffekoppen min.

Fine kaffekoppen. <3


Ja og forresten, så har det plutselig vokst frem en skikkelig skipsbaug på fremre del av buken min.

23+1 i dag og føler meg sprengt som en kompe! Hvor skal dette ende...?
Is it a Circus tent? 

Is it a hot air balloon?


Is it a blimp?

Is it a brown elepant?

NO it's tyskertøsa!Ha en tullete tirsdag!

Auf wiedersehen,

Jona

Coffee Art

I don't like coffe -I LOVE IT.


Okay hvorfor legger jeg ut bilde av en kaffekopp? 
Jo jeg skal inrømme at min kaffe-interesse er over gjennomsnittet stor. Kaffe er liksom min lille ting i hverdagen som jeg bare MÅ ha. Og ikke bare hvilken som helst kaffe. Oh noes.

Jeg lager kaffen som oftest selv hjemme og leker meg med å lage søte mønster i skummet. Det er viktig at den ser fin ut. Blir mye gøyere da vet dere jadda...


Jeg aner ikke hvorfor, men jakten på den perfekte kaffekoppen er noe jeg er helt besatt av. 


En fin kopp kaffe med melkeskum kan faktisk være en veldig bra fotomodell. I hvertfall enklere enn å ta bilde av ungene mine. 
Oh shit. Julekort ja... remind me again later.


Og ellers....På planen til tyskertøsa i dag:  • Rydde opp og organisere klesskapet på barnerommet (eller utsette det en uke til..?
  • Handle mat for helgen og lage noe skikkelig kosemat til middag. (har ikke laget middag på en evighet nå så det er på tide.)
  • Dra på "MAKER PARTY" i kveld.
MAKER PARTY


Den siste der er en artig greie. Det er en gjeng kunstnere og designere i Berlin som arrangerer en gerilja-strikkeaksjon i et gigantisk rom. Over 200 mennesker (i følge FB eventen) skal møte opp med garn og strikkenåler og fylle rommet med strikkede ting.
Det blir musikk, drinker, underholdning, og en del andre design-ting å prøve ut, som f.eks 3D-printing.

Hørtes dette merkelig ut? Jepp, det syns jeg også. -Only in Berlin sier jeg bare! Love it!
Jeg tar med meg kameraet og satser på å få tatt en del artige bilder som jeg kan vise dere :)
Det blir godt å komme seg ut av "koneburet"  og være litt sosial med andre rare kunstnere og designer folk.

Men akkurat nå kaller husmorpliktene..
Dette infernoet skal jeg liksom få orden på: ( hørte jeg skrekkfilmmusikk?)
Wish me luck!

Auf wiedersehen,
Jona
@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere