enkel salat

Sommersalat med Urtedressing og Fetaost

Jeg har fått dilla på spinat. Jeg putter det i alt. Paier, smoothies og salater. Denne salaten er kjemperask og enkel å lage. Kombinasjonen av frisk urtesmak, mild avocado og knasende pinjekjerner er avhengighetsskapende. Anbefales som en lett middag eller ved siden av grillmaten på late sommerdager!

 Du trenger: 
(nok til to voksne)

100gr naturell fetaost
Et par store håndfuller fersk spinat
En liten neve pinjekjerner
1 avocado
1/2 agurk
Gressløk

Dressing:
Fersk koreander
Fersk peppermynte
2ss honning 
1ss hvitvinseddik
1/2dl extra virgin olivenolje
Salt og pepper etter smak

 Slik gjør du: 

Skyll spinaten
Kutt avocado og agurk i små terninger
Finhakk gressløken
Rist pinjekjerner i en stekepanne. Bruk høy varme og ikke la dem steke mer enn ca et minutt.
Bland alt sammen i en bolle.

Ha ca ti blader koreander og fem blader mynte i blendern sammen med resten av dressing-ingrediensene.
Mix i ca 1 minutt til du har en lysegrønn dressing. Smak til med salt og pepper.

Ha dressingen over salaten og strø fetaost på toppen. Toppe salaten med mynteblader og gressløk.




 Nyt!





hits