hits

GIVEAWAY

Stor Giveaway med Skinlove: naturlig og trygg hudpleie

//Annonse

Hvordan kan vi vite om produktene vi bruker på huden er trygge? Det er vanskelig å ikke bite på kroken som forbruker når produktene vi finner på parfymeriet eller apoteket er merket med «Fri for parabener!» Hurra! Det må vel være trygt da? Eller? Vel, ikke alltid:

Ta for ekspempel Sodium Hydroxymethylglycinate, (prøv å si det høyt tre ganger uten å stamme. I dare you!) et konserveringsmiddel som har erstattet de fæle parabenene i mange produkter. Dette nye stoffet virker konserverende fordi det gradvis brytes ned til formaldehyd. Bad news folkens... Formaldehyd er allergifremkallende, og vurdert som kreftfremkallende. *grøss* Parabener eller formaldehyd. Må jeg velge mellom pest eller kolera?
-Heldigvis ikke!
Selv om jeg er en hudpleiejunkie, har jeg ikke latt meg friste til å teste ut hudpleieprodukter på bloggen før nå. Grunnen er enkel. De fleste konvensjonelle hudpleieprodukter inneholder skadelige, hudirriterende, og til og med kreftfremkallende stoffer. Også de som skryter av at de inneholder visse «naturlige ingredienser» kan være proppfulle av andre tilsetningsstoffer vi aldri ville inntatt via munnen, og absolutt ikke burde smøre på huden vår. Slikt kan jeg hverken bruke selv, eller reklamere for med god samvittighet.


Da jeg ble kontaktet av Skinlove var jeg som vanlig ganske skeptisk. Men det viser seg at denne nettbutikken har strenge standarder for hvilke hudpleie- og kosmetikk produkter de tar inn, og ikke minst hvilke ingredienser de holder seg helt unna. Her kan du lese mer om skinlove sin standard.

Nyere forskning fra Framsenteret i Norge viser at nordmenn topper listene når det gjelder nivå av miljøgifter i blodet: "Mens det for 60 år siden kunne være seks-syv forskjellige skadelige stoffer i menneskekroppen, finner man nå mellom 200 og 400.     -skinlove.no-

 

Hva er Skinlove?
Skinlove.no er en norsk nettbutikk full av herlig naturlig kosmetikk og hudpleie, som enkelt og greit selger utelukkende trygge produkter. Hva er «trygt» spør du? Jo, de gjør researchen for oss, og sørger for å plukke ut kun de naturligste, tryggeste og beste produktene. Og det jeg liker aller best ved butikken, er at de lister alle ingredienser i alle produkter på en forståelig måte, og ikke på et eller annet gobbledigok-språk slik det vanligvis blir listet opp på baksiden av de fleste flasker og tuber.

«om et produkt finnes tilgjengelig på skinlove.no, betyr det at dette produktet har blitt nøye studert ingrediens for ingrediens opp mot det siste av forskning på potensielt skadelige virkninger.» -Skinlove.no-

 


Du finner for eksempel aldri aluminiumssalter, kunstige fargestoffer, DEA, formaldehyd, parabener, mineraloljer og retinyl palmitate i produktene som Skinlove fører. På denne listen kan du lese mer om hvilke stoffer de styrer unna i sine varer.

Blant produktene jeg har fått teste fra Skinlove.no, er hudpleieserien Pai. Kvinnen bak merket heter Sarah Brown. Hun hadde slitt med hypersensitiv hud i årevis, og tålte nesten ingen hudpleieprodukter. Etter å ha drevet research på hvilke kjemikalier som skaper helseproblemer hos folk, endte hun med å skape sin egen serie med helt naturlige og trygge produkter. Pai er en av merkene du får hos Skinlove, med 30-dagers fornøyd garanti! (Eventuelt kan du melde deg på giveaway her i dag og være med i trekningen av en produktpakke. Info kommer lenger ned i innlegget)


Min absolutte favoritt i Pai serien, er Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser. En rensekrem som er supermild og fuktighetsgivende, samtidig som den renser veldig godt. Jeg bruker denne hver kveld sammen med rensekluten i organisk muslinbomull, som følger med. Etterpå sprayer jeg som regel huden med en dæsj kjølende Pai Rice Plant & Rosemary BioAffinity Toner, som er beregnet på kombinasjonshud, og har samme ph som huden. På dagtid pleier jeg å bruke Pai Geranium & Thistle Rebalancing Day Cream under sminken. Denne kremen vant Bazaar Beauty Awards i 2011 under kategorien «økologiske hudpleieunderverk», og er beregnet på fet/ kombinasjonshud.

LuksusfølelsenEt par kvelder i uken, (når jeg får tid!) unner jeg meg en ekstra luksus, og bruker ansiktsoljen Pai Rosehip BioRegenerate oil som vant tittelen Organic Miracle Worker på Bazaar Beauty Awards. Oljen inneholder konsentrert nypeolje og E-vitamin.  Kliniske studier viser at nype effektivt reduserer forekomsten av arr, strekkmerker, sol skader og fine linjer i ansiktet. Jeg bruker to-tre drypp av denne om gangen, og det holder for hele ansiktet og halsen. 

Perfekt for sensitiv hud

Jeg var veldig spent på om disse produktene kunne holde det de lover. Jeg har nemlig hypersensitiv hud, som reagerer med å svi, klø og kort sagt frike ut av stort sett alt jeg våger meg å smøre på den. Men disse produktene har vist seg å være veldig gode venner med min kravstore hud. Det beste var at jeg synes huden min har blitt mye mindre blank i t-sonen etter å ha brukt serien i et par uker. Og det er et problem jeg har hatt ca siden jeg ble tenåring! Jeg kunne godt tenkt meg å prøve ut enda flere av produktene i serien, spesielt de som er beregnet på problemhud og arr. Det er sjelden jeg har blitt så begeistret for hudpleieprodukter. Men disse er både trygge, effektive og ikke minst deilige å bruke. Så jeg kommer garantert til å fortsette å bruke dem, og bestille igjen og igjen. Og hey, emballasjen fra Pai er miljøvennlig, og produktene er selvfølelig ikke testet på dyr. Terningkast seks i min bok!

Rensekrem, toner og fuktighetskrem fra Pai 


Og det beste av alt? Jeg har fått lov til å kjøre en fantastisk giveaway for Skinlove.no. Gavepakken jeg skal lodde ut til en heldig bloggleser, inneholder Pai produkter til en verdi av 1197,-  Gavepakken inneholder en rensekrem, en toner og en fuktighetskrem som passer din hudtype. Alt du trenger å gjøre er: å legge igjen en kommentar under innlegget, og fortelle hvaslags hudtype du har, (f.eks normal, tørr, fet, kombinasjon eller tendenser for rødhet) så blir du med i trekningen av trygge produkter som passer til akkurat din hud.

Husk å fylle ut epostadressen din i feltet merket «epost» (denne blir kun synlig for meg) slik at jeg kan kontakte deg hvis du har trukket vinnerloddet!

***Huffda! Giveawayen er nå stengt for påmeldelser!***

 


Vinneren trekkes om en uke! Tvi-tvi! 

 


 

Vinner av Vossatassar giveawayDa er det på tide å avsløre hvem som trakk vinnerloddet denne gangen! 

Jeg har som vanlig brukt den kjekke random number generatoren, og the lucky number ble:


Nummer 16!

Og den som hadde lodd nummer 16 var:Gratulerer Petra! 

Du får en herlig t-skjorte, solbriller og lue fra Vossatassar! 

 

Vinn vårnyheter fra Vossatassar


//Produktene er sponset av Vossatassar

Småstein i lommene, pinner i vaskemaskinfilteret, og sand i buksebretten. Vårtegnene er på plass i dette hjemmet. 

Samtidig er vi i gang med den dørgende kjedelige utsorteringen av vintertøy. Ullundertøyet og de tykke fleecedressene skal stues bort (til rungende jubel fra barna) og vårtøyet skal igjen innta kommodene. I allefall det som ikke har blitt for lite. 

En ting som er superpraktisk ved å få tre barn i løpet av 3,5år, er at de kan arve klær av hverandre. Men vi slipper ikke helt unna vårshopping for det om. Og er det noe jeg ikke kan fordra, så er det å handle klær. Ja, du leste riktig. Jeg er ikke spesielt glad i kles-shopping. Derfor ble jeg sånn passe gira da det kom en pakke med vårnyheter fra Vossatassar i posten her om dagen. For selv om vi for det meste  handler eller får bruktklær både til oss voksne og barna, så investerer vi gjerne i noen basisplagg av god kvalitet, som barna våre igjen kan arve av hverandre. Vossatassar er et norsk klesmerke jeg liker spesielt godt fordi at de kjører en unisex-profil på plaggene sine, fører farger jeg aldri blir lei av, og fordi at de er bevisste på redusert bruk av kjemikalier i produksjonen. I tillegg synes jeg kvaliteten på klærne er god og at plaggene er praktiske. Det merkes at de er laget for aktive barn. 
Siden Vossatassar sendte med noen ekstra plagg, er det igjen duket for giveaway!  «Teilen macht spass» som vi sier til barna våre..

 
Pakken som du kan vinne, inneholder dette:

1stk T-skjorte str 110 (Vindmøllemønster eller grå)

1stk Lue ca 3-4år (Grå eller rosa)

1par solbriller (Blå eller grønne. Disse passet både til 3-åringen og hun på 4 1/2) 


Vårnyhetene fra Vossatassar er right up my alley: Behagelige og praktiske plagg i farger som man blir glad av.
Dette kan du altså få i posten fra meg om du er med på lotteriet og har vinnerlykken med deg.

Du kan selv velge hvor mange lodd du tar, men jo flere lodd, desto høyere vinnersjanse! 

Du får et stk. lodd pr. hver av disse:

-lik Vossatassar på facebook

-lik dette innlegget på facebook

-del dette innlegget på facebook

Etter at du har gjort dette, legger du igjen en kommentar her på bloggen, og forteller hvor mange lodd du har tatt, slik at jeg får deg med på lista.

Vinneren trekkes til helgen! 

 


 

Mammarådet Giveaway & rabattDen såre historien om det å ikke kunne bli gravid uten legehjelp, den kvinnen som føler seg som en litt dårligere mor enn sin egen mamma, den kvinnen som var gravid med en mann som ikke fikk lov til å komme til Norge og være med henne. Disse og mange flere tekster fra Mammarådet har sittet i meg siden jeg slukte boken i løpet av det første døgnet etter at jeg fikk den i hendene. Og det var ikke akkurat lite rart å lese min egen tekst på trykk heller.

Nå er det drøye to uker siden jeg hadde en av de sprøeste opplevelsene i hele mitt liv. Bokutgivelsen for Mammarådet var en kveld jeg sent vil glemme, og det gav mersmak på både bloggermøte og lesertreff. Mange av dere som kom den kvelden, fikk kjøpt med seg et fersktrykket (ahh den duften av ny bok!) eksemplar av Mammarådet til en hyggelig pris. En del av dere fikk til og med boka signert av hele gjengen. Men så var det jo en haug av dere som skrev til meg at dere ikke hadde mulighet til å komme, men som gjerne skulle vært der og sikret dere en stk bloggbok. Derfor vil jeg gjøre noe ekstra hyggelig for dere.

 

Jeg har et signert (av undertegnede) eksemplar av Mammarådet som søker en leser! For å bli med i trekningen og få et «lodd» kan du like dette innlegget på facebook. Og hvis du er ekstra gira og vil sikre deg et to lodd, kan du gjerne dele innlegget også! Husk å legge inn kommentar under dette innlegget når du er ferdig og si om du tar et eller to lodd. Vinneren trekkes til uka!

Litt kjipt at jeg ikke kan gi bort flere bøker, men du kan i alle fall sikre dere rabatt på boken hvis du klikker her eller som ebok her!
Fortsatt fin søndag!

 

ps: husk at du må legge inn email adresse i feltet under navnet ditt når du kommenterer så jeg finner deg hvis du vinner!
UPDATE: GIVEAWAYEN ER NÅ STENGT. VINNEREN ANONNSERES SNART! 

Vinnerne av Giveawayen!Javel venner, da er det avgjort! Over hundre lesere meldte seg på giveawayen i håp om å vinne Juksekokeboka og i dag har jeg trukket vinnerne!

Nå får snart tre heldiggriser bok i posten. -Ble det deg?


Da jeg skulle trekke vinneren, merket jeg at jeg ble en smule overengasjert og spent. Jeg syns det er i overkant morro med giveaway, loddtrekning, yatzy ol.. Skal ikke mye til for å gjøre meg spent altså.
Det endte med at jeg i all spenningen midlertidig mistet evnen til å telle, og måtte numerere samtlige kommentarer på nytt før jeg kunne trekke...
Men jeg fikk orden på det til slutt, og utførte en høyst nøytral trekning ved hjelp av min gode venn: True Random Number Generator. Slik gikk det:
 

 

Vinnerne ble ...

*trommevirvel*
Dadadadam....

Ok greit jeg syns dette er litt for gøy.

 

 

 

 
De som får Juksekokeboka i posten er:

Nr 19: Heidi! (Det var to Heidier, men dette er altså du som kommenterte lørdag 12.okt kl 20.02)

Nr 56: May-Helen Johnsen

Nr 95: Monica BL

GRATULERER  til dere! 

Okay, dere tre heldiggriser! Send meg en mail med fult navn og postadresse, så får dere bøkene deres snart!
 Til alle dere andre som var med: bedre lykke neste gang. Det kommer flere sjanser med andre fine premier!

og takk til Susanne som var så grei å lage en stk inspirerende kokebok for oss kjøkkenkaotikere med lite tid og varierende god fantasi.

 

...og mens vi snakker om Susanne...har dere lest kronikken hennes på VG i dag
Det altså ikke bare kokebøker og matpakker på agendaen hos denne dama. Sterkt! 

Ja og så må jeg bare minne dere på landskampen. Ja fotball. Jona snakker om fotballkamp. Første (og siste?) gang det ordet nevnes på mammalivet!
Men det står mellom Island og Norge i kveld, så da gjør ikkefotballfans som meg et unntak. Hoho -mon tro hvem jeg skal heie på...

Ha en strålende kveld videre!

 

 

 

 

Giveaway! Du kan vinne JuksekokebokaHurra! I dag har jeg tre eksemplarer av den rykende ferske Juksekokeboka å lodde ut!

Tre heldige lesere får tilsendt den nye kokeboka som er stappfull av snarveier til gode og raske middager og desserter.

Boka er skrevet av Journalist og blogger Susanne Kaluza, som tidligere har gitt ut den bestselgende boka "I boks -den lille matpakkeboka"
Da denne boka kom i posten, var jeg rimelig spent. En kokebok med ordet "jukse" i tittelen er definitivt min stil. Jeg elsker å lage mat,
men ofte blir det altfor ensformig middagsmeny når tiden ikke strekker til. Dessuten så er det ikke alltid så fristende å komponere en helsunn middag
fra bunnen av når man har et barn på armen og to som har limt seg fast i beina mine. 

Vi prøver å være fornuftige i matveien (i det minste i hverdagene..), men jeg kan likegodt tilstå at ungene er litt for godt kjent med Hr.spaghetti og Mr.posesaus.
Yoghurt med honning har også blitt en "middag" i dette huset på enkelte dager.Heldigvis kom jeg over Grandis-avhengigheten min da vi bodde i Berlin...
Denne boka var en super motivasjon for meg til å prøve ut noe nytt og litt mer spennende. 

De første middagsoppskriftene som jeg har testet er disse:

 

Kylling i sataysaus, laget på under 15 minutter!Juksesushi - rask og digg kosemat på kjærestekvelden:

 

Ovnsbakt Paprika -tyskeren min var begeistret for disse:

 

Jeg må innrømme at mine middager ble ikke helt like lekre i utseende som bildene i boka, men det smakte i hvertfall veldig godt. 
De fleste middagene kan lages på veldig kort tid. Mange av dem er kan lages på under 15 minutter, noe jeg trodde var nærmest umulig for de så jo ganske kopliserte ut,
men det gikk faktisk hvis jeg barrikaderte kjøkkenet eller fikk mannen til å holde fortet i mens.
Det er jo kjempeherlig å lage mat sammen med barna på de dagene vi har tid og ork til det, men helt ærlig
så liker jeg best å være alene på kjøkkenet når jeg har dårlig tid. Én stk distré kokk i ammetåka lager nok kaos for å si det sånn...

Boka inneholder som sagt også kjappe og enkle dessertidéer. Favoritten vår er disse magiske pannekakene med bare TO ingredienser!
Disse har vi også brukt å ha til helgefrokosten, og de smaker ekstra godt med pisket krem eller lønnesirup. 

Sunn og deilig dessert på fem minutter:

 

Jeg digger det moderne og ryddige designet i boka. Jeg syns også det er fint at Susanne oppfordrer til å eksperimentere og lage sine egne versjoner av rettene.
Siden jeg spiser minimalt av sukker og mel, blir det automatisk til at jeg varierer oppskriftene litt etter mine behov. Jeg jukser rett og slett litt!
Og ofte har man jo ikke alle ingrediensene i hjemmet (eller eventuelt glemmer hvor man har lagt dem...*kremt*)
I sushiretten droppet jeg for eksempel risen og brukte mer grønnsaker i steden.
 

Susanne Kaluza oppfordrer til juks og triksing på kjøkkenet:
 
Under alle oppskriftene finner man også tips til hvordan man kan variere og pimpe opp rettene, og hvordan man kan gjøre maten enda mer barnevennlig for de minste.
Den inneholder også en guide til de beste halvfabrikata-alternativene som er å finne i butikken. De tipsene har jeg allerede tatt i bruk,
så nå vet jeg hvilken spaghettisaus som inneholder mest tomater og minst av annet usunt tullball. Slike tips får jeg aldri nok av!

Nå har jeg altså fått lov til å lodde ut stk av denne boken til tre heldige lesere.

Hvis du har lyst til å vinne boken, kan du enkelt delta i giveawayen slik:

 

Edit: 15.10.13 kl 13:52 PÅMELDING STENGT! VINNERNE HAR BLITT TRUKKET.

OPPDATERING KOMMER.


 -

likdette innlegget på Facebook her.

-kommenter under dette innlegget når det er gjort!

Vinneren trekkes om noen få dager, så det er bare å hive seg på! 
Husk å legge inn emailen din ( i feltet der det står "email" ) når du kommenterer så jeg kan ta kontakt hvis du vinner.
(mailadressen blir ikke synlig på bloggen hvis du legger inn i riktig felt) 

Og forresten, dette innlegget er ikke sponset. Hurra for mat og moro ;)

God helg!


Hva lager du til middag når du har dårlig tid/er sliten? 

Hvilke ferdigmiddager/ halvfabrikata går det mest i hjemme hos deg? 


 

Giveaweay Vinnere!

DA var det på tide å trekke vinnere i Giveawayen.....
Man får det ikke mere moro enn man lager sjøl... Gøy å leke lotto-dame!Trommevirveeeeeeeeeeeeeeeel....
Gratulerer Tone-Lise og Evasus! 
Ber dere to sende meg en mail med adresse og fullt navn så gavene kan bli sendt! :) 

Takk til dere andre som var med på leken. Håper jeg får mulighet til å dele ut mere fint stæsj til dere i fremtiden. Gøygøygøy! 

Giveaway

God mandag!
Det er ikke så kjempelenge siden denne bloggen så dagens lys, men jeg har vært kjempeheldig og fått så mange hyggelige kommentarer og mailer fra dere. Og det at folk følger bloggen min fast -det inspirerer!  Nå føler jeg det er p å tide å gi noe tilbake til dere fine lesere, s å her kommer en liten godbit til dere! 
Husker dere disse skjønne papir pompom'ene?
Vi har en i rosa og en blå som henger på barnerommet, og så 
har jeg to ekstra som skal gis bort til to av dere fine lesere! 

Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er:

1: like (den veldig ferske blogg-fansiden min) på facebook  her
og
-2: legge igjen en kommentar   under dette innlegget  
(si om du ønsker deg en rosa eller blå pompom)

Vinnerene annonseres på fredag. 

Nå er straks det preggo-pilates time på meg, så blogges vi senere.
Ha en nydelig mandag!
innlegget er IKKE sponset 
@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere