hits

Hjem

Tips: Fint til barnerommet & Rabattkode

Sukk...Her sitter jeg og drømmer meg bort på Jollyroom sin nettbutikk. De har sendt meg en rabattkode som jeg kan dele med mine lesere. Denne helgen får vi 20% på alt som står under Innredning på nettbutikken.  Her ser dere mine innredningsfavoritter:


Jabadabado Knagger Stjerne / Leander Vugge / Kids Concept Vimpellenke
Skip Hop Uglekasse / Färg & Form Rislampe Skyer Jabadabado Eske POP
Klikk på Produktnavnene for å komme direkte til varen!
Ugler, skyer og stjerner! Me likey! Og vimpler er så utrolig søtt og gjør så mye med et rom. Jeg prøvde faktisk en gang å lage slike selv, men må nok  friske opp sykunnskapene litt før jeg prøver igjen, for det ble katastrofe for å si det slik... 

Anyways, mer fint:
Frank & Poppy Pute /  Klippan Mummi Teppe /
Kids Concept Trappestol / Kids Concept OppbevaringsboksNevnte jeg at jeg har en ting for stjerner? Og ugler? hehe!
Den trappestolen er sikkert superpraktisk til kjøkkenet når ungene skal hjelpe til med (evt sabotere)middagen! Har lyst på en slik en. Og Mummitrollet...åh barndomsminner! 


For å få 20% rabatt bruker dere koden:  innredning  i kassen. Husk å klikke på "bruk rabattkode"  hvis dere handler da, slik at dere får rabatt!  
Koden er kun gyldig fra nå og fram til mandag 25.02 klokken 24.00

Kjenner at redebyggingshormonene strømmer på når jeg sitter og blar meg igjennom sånne nettbutikker...er jo så mye enklere å klikke hjem et par godsaker i steden for å dra på shoppingsenter... farlig!


Så dere noe dere likte?
Pleier dere å handle interiør og barneting på nett? 
Hvor da? Har dere noen gode tips?

About The Kitchen

For english: scroll down.
11 dager etter jul forsvant juletreet vårt, sammen med alt annet av julepynt. Det ble så tomt og trist i hjemmet følte jeg. Heldigvis er januarsalget i gang, så da snappet jeg til meg noen skjønne ting for å fylle tomrommet etter julepynten. 
Kjøkkenet har blitt av-julet. / The kitchen during and after Christmas

Som dere ser, så er jeg ingen minimalist når det kommer til interiør. Her er det nesten som å komme hjem til bestemor. -Minus bestemor og den noe tvilsomme katten.

Jeg liker unike gjenstander og mikser gjerne antikk, nytt, resirkulert og selvlaget. Denne uken fikk jeg knipset noen bilder av kjøkkenbenken og spisebordet i løpet av de tre minuttene det så ordentlig ryddig og pent ut her:

Og ti minutter senere så dette ut som et katastrofeområde... Love my mommylife!
Har dere fått erstattet julepynten med noe annet, eller liker dere en renere stil uten så mye  pynt og "pjatt"? Link gjerne til bilder av deres hjem! Jeg elsker å se hvordan folk bor. 

Gravid-massasjen i dag var forresten helt himmelsk! Jeg var jo sikker på at jeg ikke kom til å like det, men nå har jeg altså ny time om to uker. Det var like før jeg sovnet på benken i løpet av massasjen, og etterpå føltes den stive nakken min som ny. Jeg er frelst! Anbefaler dere gravide mammaer å teste ut massasje.

I kveld skal mannen og jeg endelig på en aldri så liten datenight, og det blir så herlig. (Takk Gud for Svigermor!) Det er altfor lenge siden nå! Da jeg var gravid forrige gang, hadde vi en datenight i uka hvor vi var ute og spiste eller fant på noe fint sammen, men denne gangen har vi ikke vært like flinke. Men men, bedre sent enn aldri! Blir i allefall et forsøk på å få mer oss-tid før Lillebror kommer om 8 uker til.

Dere som har barn: får dere tid å pleie forholdet regelmessig? Foretrekker dere kjærestekvelder hjemme eller date nights ute?

Ha en toppen torsdag videre! 


11 days after Christmas, our tree was removed along with the rest of the glitter and red decorations. Our home looked so empty afterwards! So I went and did what every proper houswife does: I went on January sale rampage. 
As you can see, I am no minimalist when it comes to home decor. Our home is a little like walking into grandma's livingroom. Minus the grandma and the smelly cat. 
I like uniuqe objects, and in our home you'll find a rather confusing but cosy mix of old antiuque, cheap and new, recycled and selfmade things. 
This week I captured a few shots of our kitchen counter and dining table during that three minute window where everything looked neat and tidy. 

Did you guys replace the Christmas decor with something else shiny, or do you prefer a more simplistic look? Leave a link to photos of your home! I love to see how other people live.

By the way, the pregnant massage today just blew me away. I was so sure I would hate it, but boy was I wrong! I have a new appointment in two weeks and I can't wait! I warmly reccommend you preggo mamas to try it out. If you live in Berlin and want inside tips about a great massage therapist -just write me a mail and I'll give you some phone numbers! 

Tonight, me and hubby are going on a date for the first time in ages. (Thank God for mothers in law) During the last pregnancy, we were much better at making time for dates and dinners. This time around: not so much. But hey, -better late then never! It's probably a very good idea to get as much couple time as we can before Little Brother arrives in under 2 months to take over as the new boss. 

How do you parents out there manage? How do you manage to get time to spend as a couple? And do you prefer movie-nights at home or a dinner date out on the town?

Hope you all have a good one!

Jona

Yesterdays Finds

I går var jeg på salg på en av mine favoritt-butikker her i Berlin og fant mye fint. Her er noen av skattene jeg plukket med meg:
Some of the treasures I found at yesterdays sale at one of my favorite shops in Berlin. (Not all of these are on sale)
Coffee/teacups by Bloomingville

Som dere ser ble det nye telysholdere og litt dekor, så nå blir det kos i heimen for alle penga.

As you can see I got some new non-christmas decor in order to cozy-up our home now that all the  christmas lights are gone:


Chalk board in Lavender/ Big Tea light holder by House Doctor/ Small candleholders/ Flower Jar by House Doctor

Heart Picture frame, Candles by Diederich lys, Scraper by Rice, Metal Bucket flower pot

Jeg falt pladask for disse papir- pompoms'ene fra Miss Etoile. Måtte bare ha dem til barnerommet nå som jeg har vært og røsket bort julepynten der også... Var de ikke søte vel?

Fell head over heels in love with these Vintage Decor paper pompoms and just had to get them for the girls room.  Sweet, right?

Pom-poms by Miss Etoile Vintage Decoration 

I morgen skal jeg altså innom denne butikken igjen og få tatt litt flere bilder slik at jeg kan presentere butikken bedre for dere. Denne butikken er så herlig, for den har ALT du kan tenke deg og alt er så vakkert. Gleder meg til å vise den til dere. Her er en liten sniktitt fra i går:


Tomorrow I am going back to the store where I got these lovely items, to take more photos so I can present the shop here on the blog for you guys. I love this shop because it has everything you can imagine, and it's all so pretty! Can't wait to show it to you. Here is a sneak preview for you that I cought yesterday at the sale:

Ooh yes! told you it's pretty!Ps: ikke glem å legge igjen link til din blogg her hvis du vil ha muligheten til å bli anbefalt her på min blogg.

Helge-k(a)os

God helg! Her har vi vært oppe siden klokken 7 og grepet dagen. Nå sitter vi i stillhet    i vår ryddige leilighet på vårt ryddige kjøkken  og nyter en rolig frokost med våre døtre. 
-Kødda.

Okay, greit. Det er aldri helt ryddig her. Jeg prøver og prøver, men det å holde et hjem ryddig og rent mens man har to barn hjemme er som oftest som å forsøke å pusse tennene mens man spiser oreokjeks. Lite effektivt altså.

Men jentene er som alltid en fryd å ha i hus. De deler gledelig leketøy med hverandre slik at vi knapt legger merke til dem i mellom latterkulene deres, og det er så harmonisk at hele ligner en Disneyfilm. 

-Ok, ikke helt sant.
action
De har sine øyeblikk.
Det kan bli ganske opphetede diskusjoner i mellom dem om hvem som er den rettmessige eieren av vesker og xylofoner iblandt, men heldigvis finner de alltid sammen igjen, og det virker som de for det meste er ganske tilfreds med hverandre. For noen kvelder siden sa faktisk Storesøster "jeg elsker deg" og gav Lillesøster et stort SMASK i panna mens de lå i sengen og skulle sove. Sånne ting nuller ut all trassen deres som vi må takle og all meklingen vi gjør dag ut og dag inn. 

Fantastiske små mennesker er dere! (og det var ikke ironi. Dere er gode.)


Men tilbake til poenget... -det er lørdag, og vi skal prøve å få noe fint ut av denne dagen. Jeg er smådeppa siden all julepynten er borte, og trenger noe til å distrahere meg selv med, så jeg skal på salg. 
Storesøster L (3,5år) foreslo i g årkveld at vi skulle ta med juletreet vårt (som ligger nakent på verandaen) til dyreparken og fóre elefantene med det. 
Jeg hadde egentlig tenkt å kremere min kjære julegran, men kanskje death by elephant er kulere, eller?

My Daughter the Designer

For noen dager siden kom eldste datteren vår hjem med denne keramikkskålen fra barnehagen, og jeg syns pokker med den er så fin at jeg må vise den frem.


Hun hadde laget den helt selv, (noe jeg måtte ha bekreftelse på for det trodde jeg ærlig talt ikke at ungen hadde klart...-fæl mamma jeg er!)  og jeg ble mildt sagt satt ut. For se på denne fabelaktige skålen da! Den er ganske nære på designer-nivå tør jeg påsta! Skikkelig delikat mønster og fargene passer utrolig godt sammen.
 Ikke no' kunst og håndverk-ræl det her altså.
Perfekt pepperkakeskål!
Aner ikke hvor hun har fått designer-genet fra, for det eier ikke jeg for å si det sånn...
Nå skal vi straks på foreldresamtale med førskolelærern til Lillesøster. Blir spennende å få en oppdatering om utvikling og pedagogiske mål osv. Utrolig hva man kan bli interessert i når man får barn...
Etter møtet er det rett på akupunktur for min del. Skal få satt noen gode nåler og det gleder jeg meg til for nå er det altfor lenge siden sist.
 Men først: en (absolutt ikke koffeinfri) kaffe. Slem gravid!

Ha en toppen tirsdag! 


Favorite Corners


" Life is to short not to surround yourself with beautiful things. " 
-unknown-Jeg s ynes det er så artig å se hvordan andre har det hjemme. 
Det er usannsynelig mange flinke interørbloggere og husmødre der ute. Hjemmene deres tar pusten fra meg, og jeg skulle ønske jeg også kunne bo sånn. 

Men det er en sinnsyk utfordring å dekorere et hjem som deles med to barn på 1,5 og 3,5 -pluss to voksne som kanskje ikke akkurat har fått OL gull i rydding.

Men det er noen små kroker og kriker her hjemme som lar seg jobbe med. Noen spesielle interørartikler og pyntesaker har funnet veien hjem til oss,
 og disse har jeg blitt veldig glad i. 

 Favorite Corners:  
Har dere noen favoritt -interørblogger. Eller har dere kanskje en selv?
Let me know. Jeg vil gjerne se!

@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere