hits

konkurranse

Påskeharen og reddharen

 

//inneholder reklame

Vi har vært og tatt selfie med en påskekjendis. Jeg må innrømme at jeg personlig syntes den haremaska var litt (okay, veldig) skummel. Men Storejenta, hun var henrykt, så turen var vellykket. Påskeharen nevnes nemlig i annenhver setning her i huset for tiden, og hun var ikke akkurat misfornøyd da hun fikk en sjokolade av ham på toppen av det hele. Og så det midt i uka også. Her bryter vi alle lover og regler in the name of påske.  

Konkurranseregler: Dra på ICA og ta selfie med påskeharen. Legg bildet ut på instagram med taggen #icanorge, (evt laster det opp på ICA's facebookside) er du med i trekningen av dagligvarer til en verdi av 10 000 kroner! ICA trekker en vinner hver dag frem til konkurransen er over. Påskeharen lusker rundt på alle ICA butikker frem til 17.april mellom klokken 16 og 18.  

Her er vårt bidrag i konkurransen:

#detsmilet som avslører dyremaskefobien til undertegnede.. #icanorge

Nei, jeg er ikke verdens beste på selfies, og frontkameraet på mobilen min har jeg bare en ting å si til: År 2002 ringte, og de vil ha deg og pixlene dine tilbake...

Men vi får håpe vinnerlykken er med oss til tross for pixlete kamera og sære fobier. For 10 000 kroner, DET er mye sjokolade det, som Storejenta sa. 

 

Vinn 10 000 kroner i dagligvarer

//sponset

Et lite tips om en stor konkurranse: denne uken kan du hver dag vinne 10 000 kroner i dagligvarer hvis du drar og møter påskeharen. 

ICA's  konkurranse foregår på instagram og facebook, og premien er midt i blinken for småbarnsfamilier som vår.  Hver dag mellom klokken 16 og 18 er påskeharen å finne på alle ICA butikker, hvor han lusker rundt og deler ut påskegodt. Men er du heldig kan du få mye mer ut av turen enn en sjokoladebit.

Slik deltar du

Ta en selfie med påskeharen, legg bildet ut på instagram og tagge med #icanorge, eller last det opp på ICA sin facebookside. Gjør du dette, er du med i trekningen av premier på 10 000kr i dagligvarer. Påskeharen trekker en ny vinner hver dag mellom 7. og 16. april!

 

Påskeharen er samtaletema nummer én i dette hjemmet for tiden, og jeg hadde ikke akkurat sagt nei til et litt rommere matbudsjett, så det blir garantert en selfie med den fluffy fyren i løpet av påsken.  

Fortsatt fin tirsdag! 

Ble det deg?


Etter en lang og slitsom dag med litt monstermammatendenser og småtroll som ikke sovnet før klokken ti, er det gøy å få lov til å dele ut en premie. Vinneren av konkurransen er trukket! Premien er en pakke med naturprodukter fra nettbutikken BigGreenSmile som inneholder bleier, våtservietter, ammeinnlegg og solkrem. Produktene er miljøvennlige og inneholder ikke parfyme eller andre skadelige stoffer. 

Okay, here we go.....
And the winner is:
ANNE SILJE!


Gratulerer til deg! For å motta pakken, må du sende mail til  ida@biggreensmile.no og fortelle hvilken bleiestrørrelse du ønsker. Håper du blir fornøyd med produktene!


Takk til dere som meldte seg på, og husk at dere kan alle få 10% rabatt hos biggrensmile.no ved å bruke rabattkoden BERLINMAMMA. Koden er gyldig ut året!Ha en fin helg!
@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere