hits

MÅNEDS-OPPSUMMERING

Februar: MÅNEDS-OPPSUMMERING

Plutselig var vi i mars måned! Det er på tide å se tilbake på den siste måneden på bloggen.
Så merkelig å se tilbake på de siste ukene og oppdage at jeg allerede hadde klart å glemme mye av det vi har gjort. -Skummelt! Derfor er det supert å ha bildene og bloggen å bla seg tilbake i. Her er noe av det vi har drevet med i februar!


Jentene i februar:En skal tidlig krøkes / Griser og Tåsefiser / Å gjøre ingenting
Falsk alarm & Kunst / Slik overlever jeg /
Slipp Oss ut/ Tenk utenfor Tavla/ Guten Morgen
(Klikk på lenkene for å komme til innleggene)
Som dere ser så har jentene ikke akkurat ligget på latsiden i februarmåned, selv om de hadde nesten to uker med sykdom og elendighet. Feber er tydeligvis ingen stopper for kreativiteten til disse to...
Babybaking i februar: Jeg har bedrevet en hel del babybaking, l itt redebygging og  fremført et par hormon-monologer.
35 uker / Redebygging38 uker og Hormon-monologer36 uker/  babyblå 37 uker 


Mat i februar:
Gravid-cravingsene har sneket seg på, og maten har vært deretter...
Guilt free Cookies / Lavkarbo Pancakes / Tacosuppe
Blåbæris/ Mexico-salat / Lavkarbo Pizza med Chorizo
Litt av hvert-lunsj / Lavkarbo Rundstykker med Parmesan
Pluss en REAL utskeielse på date med mannen sist søndag:
Feels SOO good going down... men heldigvis ikke hver dag vi smeller til med en slik en.Mammatemaer og mammatanker i februar:
Den siste måneden har inneholdt fødselshistorier, jeg har snakket om min bakgrunn, jeg har innrømmet mine mamma-fails og jeg har tipset om mammaklær. Det har vært diskusjoner om gravidekroppen, en del info om hjemmefødsel, jeg var gjesteblogger på Susannekaluza.com og snakket om søskengaver, og så ble det litt babybærings-prat. 
Babybæring / Min bakgrunn/ Fødsel nr1
Fødsel nr2/ Gjest hos Susanne/ Er kroppen min fritt vilt?
Derfor velger jeg hjemmefødsel/ Mine mamma fails/  Mammaklær-favoritter


Februar har vært en super måned. Mange fine øyeblikk med familien min, til tross for ganske tøffe dager med sykdom. Jeg har kost meg  veldig med alle de fine, kloke og morsomme kommentarene deres på bloggen den siste måneden. Det er så utrolig artig å kunne være i kontakt med alle dere rundt om i Norge og ellers i verden, mens jeg sitter her nede i Berlin. 
Det virker som jeg har noen fantastiske mennesker som blogglesere, for makan til støttende og fine ord altså! Mye kloke kommentarer blir det også, og dere får meg ofte til å tenke grundig over temaene jeg tar opp. 

Jeg setter stor pris på engasjementet dere viser og jeg håper at dere vil fortsette å følge med i tiden fremover, selv om det kan hende jeg ikke har helt like mye overskudd til blogging når Lillebror kommer. Jeg skal gjøre mitt beste, og dere skal få følge med oss videre om dere vil,
-det kan jeg love!
@mammalivet på instagram
Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere